Nova gira d’estiu als Estats Units

Nova gira d’estiu als Estats Units

La Junta Directiva ha aprovat la celebració d’una nova gira d’estiu per diverses ciutats de la Costa Oest dels Estats Units. En el decurs d’aquesta gira el FC Barcelona jugarà tres partits, els dies 28 i 31 de juliol, i el 4 d’agost

La Junta Directiva ha aprovat aquest dilluns la celebració d’una nova gira d’estiu per diverses ciutats de la Costa Oest dels Estats Units. En el decurs d’aquesta gira el FC Barcelona jugarà tres partits, els dies 28 i 31 de juliol, i el 4 d’agost. 

El fet que enguany s’hagi optat per la Costa Oest dels Estats Units s'emmarca dintre del Pla Estratègic del Club per a aquest mandat. Des del punt de vista de la implantació global de la marca Barça, el mercat americà és un territori prioritari a causa del fort creixement que viu el futbol en aquest país. Aquesta dinàmica posa el Club en disposició de generar una gran quantitat de nous seguidors en un mercat en què l’esport és una indústria molt desenvolupada i en què la competència és molt forta. Addicionalment, aquesta visita constitueix una oportunitat per generar més ingressos econòmics, i per acostar-nos tant a partners estratègics, com a possibles nous patrocinadors, a causa del potencial econòmic d’aquest mercat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut