La Cursa Barça 2018 se celebrarà el 17 de juny al Camp Nou

La Cursa Barça 2018 se celebrarà el 17 de juny al Camp Nou

A partir de demà s’obriran les inscripcions de la cursa, la qual manté l’estadi blaugrana com a punt de sortida i d’arribada

La Cursa Barça 2018 es realitzarà el diumenge 17 de juny als carrers de Barcelona i amb el Camp Nou com a punt d’arribada i de sortida. La cursa popular més blaugrana obre demà dimarts 17 d’abril les inscripcions, les quals s’hauran de realitzar mitjançant el formulari d’inscripció que hi haurà disponible al web https://www.fcbarcelona.cat/cursa.

La prova, organitzada pel FC Barcelona, amb la col·laboració de la Federació Catalana d’Atletisme i l’Ajuntament de Barcelona, s’iniciarà a les 9.00 hores i recorrerà els carrers més propers al Camp Nou, en una jornada de barcelonisme en què s’integrarà el districte de les Corts. Cal recordar que la cursa està oberta a tothom, ja que, com ja es va realitzar en l’edició anterior, els menors de 16 anys també podran participar gràcies a la Cursa Barça Kids Race.

Proves per als més joves

La prova adreçada als nens i nenes més petits serà una cursa d’uns 450 metres (nascuts entre el 2009 i el 2010), una segona cursa d’uns 900 metres implicarà fer una volta sencera a l’Estadi (nascuts entre el 2007 i el 2008) i el recorregut més llarg serà d’uns 1.800 metres, que suposarà fer dues voltes al Camp Nou (nascuts entre el 2005 i el 2006 i entre el 2003 i el 2004). Les inscripcions per a qualsevol d’aquestes curses també s’hauran de realitzar via online i tindran un cost de 2 euros. A part, també hi haurà un premi commemoratiu per a tots els participants.

Les inscripcions estaran obertes fins al dia 12 de juny o fins a arribar al límit de 5.500 inscrits. Tots els socis i aficionats que participin a la Cursa Barça rebran una samarreta commemorativa de Nike.

Declaracions d'Oriol Tomàs, directiu responsable de les Seccions Amateurs: 

"Després de parlar amb l'Ajuntament i amb el districte de les Corts, es va arribar a l'acord de traslladar la prova del setembre al més de juny, quan els corredors estan el plena preparació de les curses de l'estiu, un canvi que fa preveure una molt bona resposta dels atletes i que la Cursa Barça torni a ser un gran èxit. És una prova fantàstica que té la sortida i l'arribada al Camp Nou, apropant així les instal·lacions als socis i aficionats participants, i representa un clar exemple de la vocació social que caracteritza el Barça".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut