L’anunci de la Final Four: ‘Estem entre els millors’

L’anunci de la Final Four: ‘Estem entre els millors’

L’equip grava un espot remarcant l’espectacularitat del futbol sala i l’esperit guanyador del Barça Lassa per promocionar la fase final de la UEFA Futsal Cup que es disputarà a Saragossa

El Barça Lassa de futbol sala ha estrenat un anunci espectacular per promocionar la Final Four de futbol sala. Hi participen tots els jugadors de l’equip, cadascun d’ells fent malabarismes i trucs amb la pilota demostrant la seva tècnica i habilitat.

L’eslògan ‘Estem entre els millors’ posa de relleu que, passi el que passi a Saragossa, l’equip ja es pot considerar entre els quatre millors del continent. I l’objectiu final, com no pot ser d’una altra manera, és guanyar el títol i coronar-se ‘El millor entre els millors’.

La semifinal, el proper divendres

La Final Four de Saragossa es disputarà entre el proper divendres dia 20 d’abril i el diumenge 22 d’abril. El Barça Lassa disputarà la semifinal contra Movistar Inter el divendres a les 21h, en directe per beIN Sports. L’altra semifinal la disputaran l’Sporting de Portugal i el Györ hongarès, el mateix divendres a les 18h. La hipotètica final està programada pel diumenge a les 20h, també en directe per beIN Sports.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut