Navarro, Tomic, Hanga i Pressey, de tornada a l’escola

Navarro, Tomic, Hanga i Pressey, de tornada a l’escola

Els jugadors del Barça Lassa han visitat aquest dimarts a la tarda l’escola Isabel de Villena, d’Esplugues de Llobregat, i han participat en diferents activitats amb nens de Primària

Quatre jugadors del Barça Lassa han tornat aquest dimarts a la tarda a l’escola. Aquestes visites, que el Club organitza des de fa diversos anys, volen apropar el bàsquet i els jugadors als aficionats més joves, que poden compartir moments amb els seus ídols. En aquesta primera visita, feta a l’escola Isabel de Villena, d’Esplugues de Llobregat, els capitans Juan Carlos Navarro i Ante Tomic, a més d’Adam Hanga i Phil Pressey, han estat al costat dels nens i nenes que estan cursant Primària.

Un cop els jugadors han entrat a l’escola un grup de nens els han donat la benvinguda fent-los un passadís, i els jugadors han respost picant de mans amb els infants i fent-s’hi fotografies. Quan l’speaker ha presentat els jugadors a tothom ha començat l’acció, amb un total de 45 nens que vestien la samarreta dels Barça Rookies.

Les activitats i el repte

Per començar, quatre estacions diferents de joc. Des de partit 5 contra 5, en què els jugadors barcelonistes feien de comodí amb l’equip que tenia la pilota, fins a un 3x2 amb accions d’atac i defensa, circuits d’habilitat i també accions de 2x1 en què als jugadors del Barça Lassa els ha tocat defensar.

Un cop acabats els circuits, els jugadors s’han fotografiat amb tots els nens que han participat en l’activitat i també amb els que s’han quedat per veure els seus ídols. Però això no ha estat tot: finalment, Navarro, Tomic, Hanga i Pressey han intentat el gran repte, que consistia a encistellar des de la finestra més alta de l’escola, situada al quart pis, però no hi ha hagut sort.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut