El Cadet B guanya la Lliga

El Cadet B guanya la Lliga

L’equip de Sergi Milà s’imposa per 0-3 a La Floresta, amb gols de Fermín, Juanda i Marc Pelaz, i es proclama campió hores després que ho fes el Cadet A de Franc Artiga en una jornada rodona pel futbol formatiu amateur blaugrana

CADET A - ESPANYOL

Campions de Lliga! (4-2)

L’equip de Franc Artiga va superar per 4-2 a l’Espanyol a la Ciutat Esportiva, amb un hat-trick de Pablo Moreno i un altre gol d’Ilaix, i va sumar la desena Lliga consecutiva blaugrana de la categoria. Una lliga que va arribar, de moment, amb un Cadet A invicte: 23 victòries i tres empats. Davant l’Espanyol es va veure un partit espectacular, amb fases del joc amb autèntic ADN Barça. El pròxim partit del Cadet A, ja com a campió, serà contra el Sant Gabriel, onzè classificat.

LA FLORESTA - CADET B

Se sumen a la festa i també són campions de Lliga! (0-3)

Els nois de Sergi Milà es van proclamar campions de Lliga després de derrotar a La Floresta amb autoritat per 0-3. De fet, en el partit de la jornada 25 es van recollir els fruits de tota la temporada. Fermín, Juanda i Marc Pelaz van ser els encarregats d’arrodonir la festa a Tarragona amb els seus gols. El Cadet B culmina així una molt bona temporada en la que ha guanyat la Lliga a la jornada 25, amb 16 punts d’avantatge respecte el Nàstic B, amb un balanç de 20 victòries, tres empats i només dues derrotes. Els nois de Sergi Milà han anotat 87 gols, amb Leo dos Reis com a màxim anotador amb 16 dianes, i han encaixat 21. El pròxim partit del Cadet B serà, també ja com a campió, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper davant el Reus B, novè classificat.

INFANTIL A - ESCOLA DE FUTBOL MATARÓ

Un pas més cap al títol (3-0)

Els nois de Carles Martínez van superar per 3-0 l’Escola Futbol Mataró i disposaran el proper dijous de la primera oportunitat per guanyar el títol de Lliga. Serà a Girona, a les 19.00 hores, davant d’un rival que ocupa la quarta posició a la Lliga. El partit del passat dissabte no el va poder encarrilar l’Infantil A fins el minut 31 quan Arnau Casas va fer el 1-0. Un gol que va donar tranquil·litat als nois blaugranes i que va servir per afrontar amb confiança una segona part en la que van arribar els gols d’Aleix (m. 53) i Gavi (m. 60). L’Infantil A lidera la classificació amb 12 punts d’avantatge respecte un Espanyol que ha disputat un partit menys i el proper dijous afronta el repte de guanyar la Lliga a Girona.

INFANTIL B - ESCOLA FB CALAFELL

Triomf amb solvència (4-0)

Brillant victòria dels nois de David Sánchez per seguir ocupant el coliderat amb l’Escuela San Pedro San Pablo tot i que els blaugranes tenen un partit menys. Encara que el resultat pugui denotar facilitats, els blaugranes van suar per marcar el primer gol, obra de Gerard al minut 30. Però a partir d’aquest moment en van arribar tres més: Amadou Balde (m. 47), Solo Traoré (m. 59) i Iker Bravo (m. 63) van arrodonir la victòria. En la següent jornada els culers jugaran contra La Floresta, que ocupa la tercera plaça.

ALEVÍ B – SANT ANDREU

El líder no falla (5-1)

L’Aleví B de Jordi Pérez no va fallar a casa davant el Sant Andreu (5-1). Marqués va anotar el 1-0 al minut 29 amb el que es va arribar al descans. Ja a la segona part, i amb més confiança gràcies al gol, van arribar els gols d’Ethan Torreira, Aleix Galcerán, Pol Trigueros i Jan Encuentra. Amb aquest resultat els blaugranes arriben al moment clau de la temporada: el partit de la propera jornada al camp del Espanyol, segon classificat a un sol punt dels blaugranes. El partit es jugarà el dissabte 28 d’abril a la Ciutat Esportiva Dani Jarque.

ESCOLA GAVÀ B - ALEVÍ C

Pluja de gols en un partit molt obert (5-9)

El constant intercanvi de gols es va resoldre favorablement per l’Aleví C de Dani Horcas (5-9). Fins al 4-4 va haver-hi un intercanvi de gols en què els autors culers van ser Marc Bernal, Gibert Jordana i Lamine (2). A partir d’aquest moment, els nois blaugranes van tenir el matx sota control gràcies a les dianes de Shane Kluivert, Lamine (2) i una en pròpia. D’aquesta manera, va arribar la victòria 24 en la jornada 24 de Lliga que permet als blaugranes tenir la primera oportunitat de guanyar la Lliga el proper dimecres, 25 d’abril, contra el Cornellà C a la Ciutat Esportiva Joan Gamper (19.15 hores).

ALEVÍ D - ESCOLA FUTBOL GAVÀ C

Empat agredolç (4-4)

Tot i sumar un punt davant l’Escola Gavà C, l’Aleví D de Pau Moral es va quedar amb malt sabor de boca després de veure com li igualaven un 4-1 favorable. Tot semblava indicar un altre triomf dels blaugranes en lliga quan després de l’empat a u, amb gol de Quim Junyent, Pol Caramés i Albert Navarro, en dues ocasions, ampliessin a tres la distància. Però l’Escola Gavà va empatar en 10 minuts màgics. L’Aleví D es manté líder amb 7 punts d’avantatge sobre l’Europa B. El següent matx de l’Aleví D serà contra el Cornellà D, que ocupa la tretzena plaça.

BENJAMÍ A - SANT CUGAT ESPORT

Victòria al partit més disputat de l’any  a casa (2-1)

El Benjamí A va resoldre amb encert el partit més complicat que ha tingut a casa aquesta temporada. Els nois d’Òscar Jorquera van suar de valent per imposar-se per 2-1 a un gran Sant Cugat que va vendre molt cara la seva derrota. Roger Casadevall (m. 11) va fer l’1-0 a la primera part però el segon gol no arribar fins el minut 41 gràcies a una acció individual de Samakou Nomoko. El Benjamí A segueix líder del Grup 1 de Preferent amb 11 punts d’avantatge respecte un Cornellà B que ha disputat, però, dos partits menys. El pròxim partit del Benjamí A serà contra el Jabac i Terrassa, el desè classificat.

ESPANYOL A - BENJAMÍ B

Partit frenètic que no es resol positivament (7-5)

Electrònic vibrant el que van deixar blanc-i-blaus, segons, i blaugranes, primers. No va ser un matx positiu a nivell de resultat pel Benjamí B perquè va veure com a més de perdre li retallaven distàncies. Però encara hi ha un marge de cinc punts (els blaugranes han disputat, a més, un partit menys que l’Espanyol A) a falta de cinc jornades. I els nois de Juan Antonio Gil s’aixecaran ràpidament. L’ambició està per bandera.

El cert és que contra l’Espanyol, els culers van anar tota l’estona a remolc, tot i semblar entrar en el partit en dos instants: amb l’empat a un de Pol López i quan es van alçar d’un 5-1 en contra, amb dos gols de Chama Broulaye i un de Pol López, fins a situar un 5-4. Però dos gols més dels locals van apaivagar qualsevol tipus de reacció blaugrana, encara que Roger Martí marqués el cinquè gol. El següent partit dels culers serà contra el Sant Cugat, quart classificat.

VILADECANS – BENJAMÍ C

Partit immaculat dels blaugranes (1-4)

Una altra jornada es van esgotant els adjectius positius del diccionari pel Benjamí C d’Albert Puig. Davant el Viladecans va arribar la 23a victòria en 23 partits de Lliga. I en cada partit els brillants protagonistes de cara a porteria van canviant. Contra el Viladecans, Raúl Expósito, Pol Vila, David Obina i Jordi Pesquer van deixar en anècdota el gol local.

El Benjamí C continua sent el màxim golejador de la competició amb unes xifres estratosfèriques: 155 gols. I segueix al capdamunt de la taula lliguera amb sis punts de marge respecte al segon classificat. La propera jornada el partit dels culers serà contra l’Atlètic Sant Just, que ocupa la cinquena plaça.

BENJAMÍ D - COLLBLANC SANTS

Golejada per posar pressió al líder (9-1)

Fer el joc que és característic de l’ADN Barça per resoldre tots els partits que queden i per posar pressió al líder que es troba a tres punts. I queda esperança, perquè resten sis jornades. Contra el Collblanc Sants el partit va ser extraordinari. Ivan Campillo, autor d’un hat-trick, Fran Orduña, amb un doblet, Ismael Ziani, Ethan Rodríguez, Fernando Maria i Omar Boiro van ser els encarregats de traslladar al fons de la xarxa la superioritat culer. El pròxim partit del Benjamí D de David Sánchez serà contra el Badalona, sisè classificat.

CORNELLÀ G - PREBENJAMÍ

Amb el cap ben alt arriba la segona derrota (4-3)

Partit frenètic entre el Cornellà G i el Prebenjamí que va acabar amb derrota blaugrana. Els nois de Dani Segovia van tenir molta capacitat de reacció al llarg del partit. Perquè gol que encaixaven gol que igualaven. Però en els instants finals, el Cornellà va assestar un cop del qual els culers no es van refer en l’electrònic tot i intentar-ho.

Roc Martínez, Moaad Raihani i Erik Rodríguez van traslladar a l’electrònic l’esforç dels blaugranes sobre el camp. Però l’èpica que va posar el conjunt de Dani Segovia no va servir per empatar el matx i va arribar la segona derrota de la temporada en competició domèstica. La primera plaça es posà en perill. Els blaugranes continuaran lluitant per la lliga en la següent jornada davant el Santa Eulalia, tretzè classificat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut