‘Èdip’ al Teatre Romea amb descompte per a socis

‘Èdip’ al Teatre Romea amb descompte per a socis

18 € per a les funcions del 8 al 10 de maig a la Zona Platea i 20 € per a les funcions del 5 i el 6 i de l’11 al 13 de maig també a la Zona Platea. 15% de descompte per a la resta de zones i de funcions.

Èdip regna a Tebes juntament amb la seva esposa, Jocasta, la vídua de Lai, el rei mort. Quan la ciutat està colpejada per nombrosos mals, el poble demana ajuda al seu rei, i ell els promet venjança. Des de Delfos, Creont porta una mala notícia: qui va matar Lai és el causant d’aquesta tragèdia, i només el seu càstig pot salvar la ciutat.

Quan el rei de Corint, Pòlib −el qual Èdip considera el seu pare−, mor, arriba la veritat: Èdip és el causant dels problemes de Tebes, perquè sense saber-ho ha mort el seu propi pare, el rei Lai, i Jocasta, amb qui s’ha casat i amb qui ha tingut quatre fills, és també la seva pròpia mare. Quan ella se n’assabenta es lleva la vida, i el seu fill, davant el cadàver de la seva mare i esposa, s’arrenca els ulls desesperat i reclama el càstig que ell mateix va prometre al culpable per així salvar Tebes.

Dades d’accés
Usuari: socisfcb
Contrasenya: 2012

Les entrades comprades online es reben directament a l’adreça electrònica amb la qual s’ha fet la compra. Es requerirà presentar el carnet de soci juntament amb l’entrada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut