Comiat de la Lliga regular a Gran Canària

Comiat de la Lliga regular a Gran Canària

El Barça Lassa necessita una victòria per assegurar la segona plaça i haurà d’esperar una ensopegada del Movistar Inter per aspirar al primer lloc

Arriba l’última jornada de la Lliga regular de la Lliga Nacional de Futbol Sala i continua tot per decidir a la part alta de la classificació. El Barça Lassa s’enfrontarà al Gran Canària a Gáldar (19 h, sense televisió) amb la necessitat de guanyar per assegurar la segona posició final i l’avantatge de camp en una hipotètica semifinal. El Barça només depèn de si mateix per acabar segon, però, atenció, perquè segons les combinacions de resultats també pot acabar primer i, fins i tot, tercer.

Totes les combinacions

El Barça acabarà primer si... guanya i el Movistar Inter perd o empata contra el Llevant a Torrejón.

El Barça acabarà segon si... guanya.

El Barça acabarà segon si... perd o empata i ElPozo no guanya a Segòvia.

El Barça acabarà tercer si... perd o empata i ElPozo guanya a Segòvia.

 

Últim partit a Gáldar

El rival, el Gran Canària, ja ha consumat el descens a Segona Divisió i voldrà acomiadar la temporada oferint la millor imatge possible davant l’afició. Per qüestions logístiques, el partit es jugarà a Gáldar, la pista mítica on el Barça va aconseguir l’ascens la temporada 2005/06.

Cal destacar la presència de quatre exjugadors del filial blaugrana a les files del Gran Canària: Yeray, Oriol Miquel, Iván Gonfaus i Parra. El Barça Lassa, per la seva banda, té les baixes per decisió tècnica de Tolrà, Joao i Joselito.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut