El Barça Lassa torna a Gáldar dotze anys després

El Barça Lassa torna a Gáldar dotze anys després

L’equip va aconseguir l’ascens a Divisió d’Honor al Pavelló Juan Vega Mateos després d’un dramàtic play-off que es va decidir al cinquè partit

El Barça Lassa tancarà la fase regular amb una visita “molt especial” a Gran Canària. Per qüestions logístiques -coincidència amb un partit de bàsquet ACB- el partit es disputarà a Gáldar, l’antic pavelló del Gran Canària, i no pas al Pavelló Insular de Las Palmas, la pista on l’equip insular juga els seus partits des de la temporada 2012/13.  

Això vol dir que el Barça tornarà a l’escenari on va aconseguir l’ascens a Divisó d’Honor la temporada 2005/06, una pista que porta molts records, i bons, al conjunt blaugrana.

Un ascens molt recordat

Va ser un 27 de maig del 2006. El play-off d’ascens es va acabar resolent en un dramàtic cinquè partit a Gáldar. Era el tercer play-off d’ascens que disputava el Barça, dos amb Xavi Closas a la banqueta i aquest tercer ja amb Marc Carmona com a tècnic. I a la tercera va la vençuda. El Barça va guanyar per 4-5 i es va convertir en equip de Divisió d’Honor, una circumstància que també va comportar la professionalització de la secció. Els golejadors d’aquella jornada històrica van ser Rafael (2), Dani Fernández (2) i I.Socastro.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut