Desena edició del Trofeu Nacex Veterans FCB 2018

Desena edició del Trofeu Nacex Veterans FCB 2018

Castellar del Vallès va acollir i organitzar, juntament amb els Veterans, una nova edició que va acabar amb triomf blaugrana

La 10a edició del Trofeu Nacex Veterans FCB es va celebrar el cap de setmana passat a la localitat de Castellar del Vallès. Aquesta edició va consistir en un triangular amb els Veterans del RCD Espanyol i també els Santander Master.

La celebració va començar amb una recepció que va tenir lloc a l’Ajuntament de Castellar del Vallès, on es va realitzar un intercanvi d’obsequis amb els equips participants i el representant de Nacex, el Sr. Lluís Cortes. Seguidament, tots els assistents i acompanyants es van dirigir al Pavelló Puigverd, on es va donar el tret de sortida al torneig triangular entre els equips participants. Abans d’això, però, es van fer entrega, entre els jugadors assistents i el Club Bàsquet Castellar, d’uns obsequis i plaques commemoratives en record d’aquest esdeveniment.

El triangular va començar amb el partit que va enfrontar els Veterans RCD Espanyol amb els Santander Master que va acabar amb triomf per als primers, mentre que el segon partit va enfrontar els Veterans FCB amb els Santander Master. El matx va acabar amb triomf blaugrana.

Així doncs, en el partit decisiu del triangular, els Veterans FCB es van enfrontar a l’Espanyol i el triomf va caure del costat dels veterans blaugrana. Una vegada finalitzat aquest torneig, i abans de procedir a l'entrega dels trofeus es va celebrar una rifa popular.

Seguidament, es va procedir a fer l'entrega dels Trofeus per part de Josep Bordas, president del CB Castellar, Ignasi Giménez, alcalde de Castellar del Vallès, i també Lluís Cortés, responsable de la zona de Catalunya i Andorra de Nacex.

El nostre equip de Veterans FCB va estar format pels jugadors: Manolo Torralba, Edu Bonet, Angel Heredero, Roger Esteller, Manel Bosch, David Suñé, Xavi Crespo, Miguel Angel Cruz, Toni Julián, Quique Andreu i Ernesto Mollinedo. L’equip tècnic va estar format per: Pedro Ansa, Luis Miguel Santillana, José Luis Subias, José Mª Soro i Daniel del Castillo.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut