Èxit a les jornades ‘Barça VIP BREAKS’

Èxit a les jornades ‘Barça VIP BREAKS’

L’esdeveniment per a clients d’Hospitality del FC Barcelona, que té l’objectiu de tractar temes d’actualitat, ha estat un èxit de participació

Els nous esdeveniments ‘Barça VIP BREAKS’, dedicats exclusivament als clients d’Hospitality del Club han estat un èxit de participació. Aquestes jornades, obertes a totes les empreses associades al FC Barcelona, tenen com a objectiu principal tractar temes d’interès i d’actualitat. A banda, també pretén potenciar el networking entre el col·lectiu de clients VIP del FC Barcelona.

En la darrera ocasió, celebrada el passat 18 d’abril, es va parlar de les tendències de la publicitat online al 2018. Un tema que va congregar un gran nombre d’assistents, tot i la limitació de l’aforament a només dues persones per empresa. L’esdeveniment, que té una durada de 3h aproximadament, presenta un format atractiu i dinàmic. Després de la benvinguda a tots els participants, es procedeix a realitzar una conferència sobre el tema prèviament esmentat, seguidament s’ofereix un ‘brunch’ amb la missió de generar connexions entre empreses. Per últim el Club ofereix una visita guiada per les instal·lacions de la Ciutat Esportiva i la Masia.

Degut a l’èxit obtingut en la darrera edició de l’esdeveniment i el bon feedback rebut per part dels participants, properament el Club informarà de les futures jornades programades.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut