Andreu Plaza: “Només pensem en nosaltres i a guanyar a les Canàries”

Andreu Plaza: “Només pensem en nosaltres i a guanyar a les Canàries”

El tècnic i Esquerdinha s’obliden de tercers i remarquen la importància d’assegurar el segon lloc amb una victòria a Gáldar

El Barça Lassa afronta l’última jornada de la Lliga regular a Gran Canària amb un objectiu clar: guanyar i assegurar la segona posició per tenir avantatge de pista en una hipotètica semifinal. Els números, però, indiquen que l’equip encara aspira al liderat si el Movistar Inter ensopega a casa contra el Llevant. “Nosaltres hem de guanyar i no pensar en res més, perquè si no ho fem també pot passar que ElPozo guanyi i ens pregui la segona plaça”, explica Andreu Plaza. El tècnic blaugrana no es refia d’un rival que ja ha consumat el descens a Segona: “Per a ells és un partit il·lusionant i hem d’estar molt atents, perquè ja van guanyar a Saragossa fa dues setmanes i van demostrar que són un rival que mereix el màxim respecte”.

En la mateixa línia s’ha expressat Esquerdinha: “Hem de fer un partit molt seriós i assegurar la segona plaça oblidant-nos del que puguin fer els rivals”. Sobre el Gran Canària, Esquerdinha avisa que “ells voldran acomiadar-se de Primera amb un bon partit davant la seva afició”. “Segur que ens ho posaran difícil”, conclou.

Mirant al futur

Amb la final de la Copa del Rei i el play-off a l’horitzó, els jugadors i el tècnic es conjuren pensant en els pròxims objectius. “No puc estar descontent de la Final Four perquè vam competir de tu a tu amb el Movistar Inter i ho vam donar tot, però ara toca fer un reset i donar cadascun de nosaltres un punt més perquè la pròxima vegada caigui de la nostra banda”, diu Plaza. El brasiler Esquerdinha també ha assegurat: “Ja hem fet l’autocrítica que tocava i ara toca canviar el xip i mirar endavant per aconseguir els objectius que venen”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut