Xavi Barroso no continuarà al Barça Lassa

Xavi Barroso no continuarà al Barça Lassa

El jugador, de 25 anys, deixarà de ser jugador del FC Barcelona la temporada vinent, un cop hagi finalitzat el contracte que uneix ambdues parts

Xavi Barroso no continuarà al Barça Lassa la temporada que ve, un cop hagi finalitzat el contracte que uneix ambdues parts. El defensa, de 25 anys, es va formar a les categories inferiors del FC Barcelona i acumula 18 títols com a jugador del primer equip. El Club agraeix el seu compromís i professionalitat al llarg de la seva etapa com a blaugrana i en el que queda de temporada, amb dos títols en joc. També li desitja molta sort en el nou repte esportiu.   

Formació com a blaugrana

Nascut a Caldes de Montbui, Xavi Barroso va arribar a les categories inferiors del FC Barcelona als 13 anys i va començar a tenir protagonisme amb el primer equip la temporada 2011/12, quan encara era júnior, i en una temporada en què l’equip de Gaby Cairo va guanyar la Supercopa d’Espanya, la Copa i la Lliga. Aquests van ser els tres primers dels 18 títols que acumula com a blaugrana, amb la possibilitat d’arribar als 20 títols si s’assoleixen l’OK Lliga i la Lliga Europea.

Cessió al Vendrell i retorn

La temporada 2012/13, Barroso va ser cedit al Vendrell, on va oferir un gran rendiment que li va permetre tornar al Palau Blaugrana el curs 2013/14 com a jugador de ple dret del primer equip. Amb l’equip del Baix Penedès va fer 20 gols a l’OK Lliga i va celebrar la Copa del Rei (aconseguida amb un gol d’or seu) i la CERS.

16 gols aquesta temporada

En l’actualitat, el defensa s’està recuperant d’una lesió al bíceps femoral de la cama esquerra. Aquesta temporada ha disputat els 38 partits en què ha estat convocat -9 com a titular- i ha marcat un total de 16 dianes. En cas de rebre l’alta mèdica, Barroso podria jugar els últims partits com a blaugrana en les últimes cinc jornades d'OK Lliga que falten (amb els duels contra el Vic i el Voltregà al Palau) i també la Final Four de Porto.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut