UD Almeria – Barça B: Comença una nova Lliga de sis partits

UD Almeria – Barça B: Comença una nova Lliga de sis partits

16 hores (LaLiga123 TV): L’equip, sota les ordres de Garcia Pimienta, buscarà sumar contra un rival directe per la salvació

Setmana de canvis. Canvis a la banqueta i, per què no, canvis de dinàmica. Almenys això és el que buscarà el Barça B aquest dissabte a l’estadi Juegos del Mediterráneo contra l’Almeria. L’equip andalús és el que marca el descens, dos punts per sobre del filial blaugrana, que, en cas de guanyar, el sobrepassaria a la classificació i veuria el final de Lliga amb uns altres ulls. L’Almeria suma 39 punts, per 37 dels barcelonistes, tot i que aquesta setmana també han canviat de tècnic, després de la dimissió de Lucas Alcaraz, i han fet pujat el fins ara entrenador del filial, Fran Fernández.

19 jugadors convocats

L’equip va viatjar aquest divendres cap a Almeria en avió, on ha descansat abans del matx. Garcia Pimienta ha convocat els 19 jugadors següents: Jokin Ezkieta, Daniel Morer, Cucurella, R. Tarín, Rivera, Sarsanedas, Nahuel, Aleñá, Marc Cardona, A. Ortolá, Palencia, Ballou, R. de Galarreta, C. Pérez, Vitinho, David Costas, Abel Ruiz, J. Cuenca i Monchu. El retorn d’Abel Ruiz i C. Pérez, després d’aixecar la UEFA Youth League, és la gran novetat. Són baixa per lesió M. Hongla, Jose Arnaiz i O. Busquets, mentre que Martínez, M. McGuane, Samu Araujo i Varo ho són baixa per decisió tècnica.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut