Gran Canària FS – FC Barcelona Lassa: Certifiquen la segona plaça (4-7)

Els culers han superat amb esforç el conjunt canari i finalitzen la temporada regular en segona posició. Els homes d’Andreu Plaza s’enfrontaran als play-offs contra el Ríos Renovables Saragossa

El FC Barcelona Lassa tanca la temporada regular amb un treballat triomf davant el Gran Canària FS (4-7) en la darrera jornada del campionat. Els culers finalitzen segons amb 70 punts, a només un punt de l’Inter Movistar, que també ha guanyat davant el Llevant (5-3), i per davant d’ElPozo Múrcia, que ha quedat dos punts per sota. Els blaugranes es veuran les cares als play-offs amb el Ríos Renovables Saragossa, que ha finalitzat en setena posició, i, a més, s’asseguren l’avantatge de camp en una hipotètica semifinal.

Els culers s’han avançat ràpidament al marcador mitjançant Sergio Lozano (0-1, minut 2), després d’una bona assistència d’Esquerdinha. Els barcelonistes han continuat atacant buscant el segon, i ha estat de nou Lozano qui ha vist porteria (0-2, minut 15), però ha estat ràpidament replicat per Juanillo (1-2, minut 16). La reacció blaugrana ha estat també immediata, i Ferrao, amb un gran toc d’esperó (1-3, minut 18), ha tornat a ampliar l’avantatge. Pocs segons després, de nou Juanillo ha retallat distàncies (2-3, minut 18), i ha tancat així tres minuts absolutament bojos abans de marxar al descans.

Estira-i-arronsa

Ja a la segona meitat, el Gran Canària ha aconseguit empatar (3-3, minut 26) amb un gol de Nacho Gil, ràpidament replicat per Leo Santana (3-4, minut 27). El brasiler ha culminat el seu minut màgic anotant el cinquè (3-5, minut 28), però de nou els locals han reaccionat ràpidament amb gol de Víctor López (4-5, minut 30).

El festival de gols ha seguit un minut després, amb un gol de Rafa López a la contra (4-6, minut 31), i Rivillos ha acabat sentenciant als cinc minuts amb el 4-7 (minut 36). Finalment, triomf molt treballat a Gáldar del Barça Lassa per tancar la temporada regular. Ara serà el torn de veure’s les cares amb el Ríos Renovables Saragossa als play-offs.