Lionel Messi supera les 40 dianes per novena temporada consecutiva

Lionel Messi supera les 40 dianes per novena temporada consecutiva

Amb el gol a la final de Copa l’argentí continua batent rècords i arriba a les 40 dianes entre totes les competicions

Lionel Messi continua fent història amb la samarreta del FC Barcelona. L’argentí ha tornat a demostrar una vegada més perquè és considerat un dels millors jugadors de la història, i és que el crac blaugrana no es cansa de superar-se constantment. Amb el gol anotat al Wanda Metropolitano a la final de Copa, arriba a les 40 dianes aquesta temporada, una xifra que ha assolit durant les nou últimes campanyes.

L’astre argentí va explotar com a golejador la temporada 2008/09, on va signar 38 dianes, però no va ser fins a la següent campanya que va superar la quarantena. Des d’aleshores, el ‘10’ blaugrana no ha baixat mai d’aquesta xifra, i ha estat capaç d’arribar a la cinquantena en cinc ocasions. La temporada 2011/12, Messi va establir el seu rècord personal amb 73 gols en una mateixa temporada, 50 dels quals els va anotar en Lliga, un fet només a l’abast del millor.

Gols en cinc finals de Copa

Amb el gol a la final de Copa, l’argentí ha marcat en cinc finals de Copa diferents, una fita que fins ara només havia assolit Telmo Zarra, que en va fer vuit entre el 1942 i el 1950. Messi havia marcat anteriorment en les finals del 2009, 2012, 2015, 2017 i 2018.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut