Iniesta, Messi, Sergio i Piqué igualen les sis Copes de Segarra

Iniesta, Messi, Sergio i Piqué igualen les sis Copes de Segarra

Els quatre cracs culers han aconseguit la seva sisena Copa del Rei i igualen el mític defensa blaugrana com a jugadors amb més Copes de la història del FC Barcelona

El FC Barcelona ha aconseguit la 30a Copa del Rei de la seva història després de superar el Sevilla (0-5) al Wanda Metropolitano. Els culers, en el que ha estat el primer títol d’Ernesto Valverde a la banqueta barcelonista, sumen així la seva quarta Copa del Rei consecutiva, un fet històric que mai s’havia aconseguit a Can Barça. Però també suposa una fita molt important per a Iniesta, Messi, Sergio i Piqué, que es converteixen en els jugadors amb més Copes en la història del Club.

Els quatre cracs barcelonistes sumen un total de sis Copes del Rei (2009, 2012, 2015, 2016, 2017 i 2018), i igualen Segarra com a Reis de Copes. I és que amb aquest nou trofeu empaten amb el mític defensa culer dels anys 50 com a jugadors amb més Copes de la història del FC Barcelona. A continuació, amb cinc Copes cadascun, trobem Ramallets, Alcántara, Kubala, Samitier, Torralba, Sancho i Sergi Roberto, que es col·loca també entre els culers més llorejats.

Els quatre membres del primer equip han guanyat sis de les darreres deu edicions de Copa, i han arribat a un total de vuit finals. En la darrera dècada, només els anys 2010 i 2013 el FC Barcelona no va disputar la final copera. Sens dubte, una clara mostra de la gran època que està vivint el conjunt blaugrana, amb Iniesta, Messi, Sergio i Piqué com a principals protagonistes. Ara, els quatre estan a només una de convertir-se en els jugadors amb més Copes de la història, rècord que ostenten els exfutbolistes de l’Athletic Club Gaínza i Belauste, que van guanyar 7 cadascun.

Primer títol per a cinc blaugranes

Amb la consecució d’aquesta Copa del Rei, el tècnic Ernesto Valverde i cinc membres de l’actual plantilla blaugrana estrenen el seu palmarès amb el FC Barcelona. Es tracta de N. Semedo, O. Dembélé, Coutinho, Paulinho i Yerry Mina en la seva primera temporada com a blaugranes. També suposa un títol especial per a Piqué i Sergio Busquets, que amb 26 títols se situen per darrere de Leo Messi i Iniesta (31) com a jugadors amb més títols en la història del Barça.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut