Ernesto Valverde: “Hi haurà canvis a l’equip, és una setmana intensa”

Ernesto Valverde: “Hi haurà canvis a l’equip, és una setmana intensa”

El tècnic blaugrana ha confirmat que hi haurà canvis a l'equip de cara al matx del Celta, equip al qual ha qualificat de “complicat”

Després del triomf contra el València (2-1), la Lliga no permet descansos. Superat l’exigent duel contra els de Marcelino, l’equip haurà d’afrontar la jornada 33 a Balaídos amb el Celta (21.00 hores, Movistar Partidazo). Per Ernesto Valverde, el conjunt gallec és “un rival d’entitat” molt potent al seu estadi, on “fa bons partits contra els equips de la part alta”. L’entrenador culer ha confirmat que farà canvis a l’equip, ja que l’equip afronta “una setmana de partits intensos, i s'han de dosificar els jugadors”.

El tècnic ha assegurat que sumar els tres punts en aquest punt de la temporada apropa moltíssim l’equip al títol, que és l’objectiu de l’equip. Per Valverde, acabar la Lliga invictes “és un al·licient”. Però, alhora, ha recordat que l’equip “encara no ha guanyat res”. El de Viandar de la Vera ha confirmat que espera un Celta que plantegi un matx semblant al de l’anada i al de la Copa del Rei disputat a Vigo, un rival que faci "una pressió molt alta", que intenti "impedir la sortida neta de la pilota”.

Un rival perillós amb la pilota i jugant a la contra

Tot i això, el preparador blaugrana ha puntualitzat que l’equip entrenat pel seu antic company al FC Barcelona Juan Carlos Unzué, és un conjunt que domina diversos registres. Per a Valverde, el Celta és un equip que et pot superar “a la contra i també en el joc de posició, ja que també el dominen”.

Preguntat per la parella de davanters del conjunt gallec, Valverde ha lloat Iago Aspas, del qual ha comentat que “està jugant de manera increïble” i a Maxi Gómez, de qui ha destacat que “és una de les sorpreses de la temporada”, a més d’afegir que “es complementa molt bé” amb el davanter de Moaña.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut