Leo Messi i Andrés Iniesta arriben als 31 títols amb el FC Barcelona

Leo Messi i Andrés Iniesta arriben als 31 títols amb el FC Barcelona

Amb la Copa del Rei aconseguida aquest dissabte al Wanda Metropolitano contra el Sevilla els dos capitans blaugrana superen la trentena de títols amb el Club

Andrés Iniesta i Leo Messi continuen batent rècords amb el FC Barcelona. Després de la victòria contra el Sevilla a la final de la Copa del Rei, els dos cracs culers ja acumulen 31 títols amb la samarreta blaugrana. D’aquesta manera, els dos barcelonistes reafirmen la seva condició de jugadors del Barça amb més títols en la història del Club.

Una xifra que es reparteix de la mateixa manera en els dos jugadors: 8 Lligues, 7 Supercopes d’Espanya, 4 Lligues de Campions, 6 Copes del Rei, 3 Supercopes d’Europa i 3 Mundials de Clubs. Aquest fet consolida la darrera dècada com la més llorejada del Club, i Messi i Iniesta són dos dels principals protagonistes d’aquesta generació d’èxits de la història del FC Barcelona. Un nombre de títols que s’apropa als futbolistes amb més títols de club del futbol mundial, com Maxwell, Dani Alves, Kenny Dalglish o Ryan Giggs.

Un títol especial per a Piqué i Sergio

Amb la consecució d’aquesta Copa del Rei Gerard Piqué i Sergio Busquets, amb 26 títols, se situen per darrere de Leo Messi i Andrés Iniesta com a jugadors amb més títols en la història del Barça. D’aquesta manera, els dos capitans barcelonistes superen Xavi Hernández, que n’acumulava 25. També és un títol especial per a tres blaugranes més. I és que Ter Stegen, Luis Suárez i Rakitic arriben als 10 títols com a barcelonistes. Per la seva part, Sergi Roberto iguala els 19 títols de Carlos Busquets, Guillermo Amor i Pep Guardiola com a culer.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut