El viatge de tornada dels campions de Copa

El viatge de tornada dels campions de Copa

Descobreix com ha estat el retorn dels jugadors blaugrana cap a Barcelona, ja amb la 30a Copa del Rei de la història del Club, després de superar amb claredat el Sevilla a la final (0-5)

La 30a Copa ja és aquí! El FC Barcelona ha superat amb contundència el Sevilla (0-5) en la final al Wanda Metropolitano i ha aconseguit el primer títol de la temporada. A més, els culers ja sumen quatre Copes del Rei consecutives, un rècord absolut en la història del Club. Els gols de Luis Suárez, Leo Messi, Andrés Iniesta i Philippe Coutinho han donat la victòria de manera incontestable als homes de Valverde, que ha guanyat el seu primer trofeu com a entrenador barcelonista.

Els campions van tornar dissabte a la nit amb avió, just després de proclamar-se vencedors de Copa. Al vídeo següent repassem com ha estat aquest vol de tornada de l’expedició blaugrana, amb la foto del capità Iniesta, Valverde, Josep Maria Bartomeu i els membres de la Junta Directiva amb la Copa, i també l’arribada a Barcelona. Qui serà l’encarregat de baixar la Copa de l’avió? Descobreix totes les imatges al següent vídeo!

Així es van retransmetre els gols blaugrana a Ràdio Barça

El doblet de Suárez i els gols de Messi, Iniesta i Coutinho van certificar una victòria que es va viure amb molta eufòria a Ràdio Barça. El Wanda Metropolitano va ser l’escenari de l’exhibició dels barcelonistes, que van dominar el duel de principi a fi. La victòria va significar la trentena Copa de la història del Club i la quarta de manera consecutiva. El títol permet al Barça col·locar-se més Rei de Copes que mai.

Repassa amb aquest vídeo com es van retransmetre els cinc gols culers, que van permetre al Barça proclamar-se campió de la Copa per sisena vegada en deu anys.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut