Una final guanyada a pols!

Una final guanyada a pols!

El Barça Lassa ha hagut de superar el Palma Futsal, el Rivas i el Movistar Inter per accedir a la seva cinquena final de Copa del Rei, en què s’enfrontarà al Jaén Paraíso Interior, amb el títol en joc

El Barça Lassa de futbol sala afronta una nova final de la Copa del Rei aquest proper dissabte a Cáceres contra el Jaén Paraíso Interior (20 h, Esport3). L’equip arriba carregat d’il·lusió a la cita i amb fam de títols. El Barça Lassa és l’actual Rei de Copes, amb quatre títols en quatre finals disputades, però no ha tornat a jugar la final des del 2014, quan es va imposar a ElPozo en un apassionant partit disputat a Bilbao.

El camí més difícil cap a la final

El Barça Lassa s’ha guanyat a pols la final de Cáceres després de tres eliminatòries dures contra el Palma Futsal, el Rivas i el Movistar Inter. El camí cap a la final de Cáceres va començar a Palma, on els blaugranes van tirar endavant una eliminatòria duríssima de vuitens de final contra el Palma Futsal gràcies a dos gols de Joselito i Rafa López (0-2). Als quarts de final, el Barça Lassa es va creuar amb el Rivas, de Segona (1-8). Tot i la golejada final, el partit no es va trencar fins a la segona part després d’arribar 1-1 al descans. Joao i Rivillos van anotar un hat-trick cadascun d’ells. I en l’eliminatòria de semifinals a doble partit contra el Movistar Inter, el Barça Lassa va superar dos moments delicats. A l’anada va tocar remuntar un 4-1 advers per acabar empatant amb doblet de Dyego i un doble penal de Rivillos (4-4). I al partit de tornada, segona remuntada per aixecar un 0-2 advers al descans i acabar empatant (3-3) amb gols de Leo Santana, Ferrao i Joao. El Barça Lassa va superar l’eliminatòria contra el Movistar Inter i va accedir a la final pel valor doble dels gols en camp contrari.

El camí del Jaén cap a la final

Per accedir a la final, el Jaén ha hagut de superar un total de quatre eliminatòries: 1/16 final contra l'Antequera (2-6); 1/8 final contra el Gran Canària (2-6), 1/4 final contra el Naturpellet Segòvia (6-1); i semifinals contra Ríos Renovables Saragossa (0-1 i 7-6). El Jaén Paraíso Interior de Dani Rodríguez està completant un curs extraordinari i té en el porter Dídac, cedit pel Barça, un dels seus jugadors més destacats. Van guanyar la Copa d’Espanya a Madrid superant el Movistar Inter a la final (3-4) i han acabat la Lliga regular en quarta posició. A més, el Jaén ja va ser capaç de guanyar una final al Barça. Va ser la temporada 2014/15, quan els andalusos van guanyar la Copa d’Espanya a Ciudad Real superant el conjunt blaugrana a la final (6-4).

Cinquena final

El Barça Lassa va accedir a la final  i va guanyar les quatre primeres edicions del nou format de la Copa del Rei. El 2011 a Toledo contra l'Inter (4-3), el 2012 a Antequera contra ElPozo (6-3), el 2013 a Irun contra ElPozo (6-3) i el 2014 a Bilbao una altra vegada contra ElPozo (4-3 després d’una pròrroga).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut