Acció especial d’Audi amb motiu del Clàssic

Acció especial d’Audi amb motiu del Clàssic

El premium partner del Club permet viure una jornada d’#audieclasico inoblidable plena de sorpreses a dos aficionats el dia del partit FC Barcelona-Reial Madrid

El Clàssic de diumenge al Camp Nou va ser l’escenari perfecte escollit per Audi, premium partner del FC Barcelona, per guardonar els dos vencedors d’unes activacions prèvies amb reptes de simulador tant per a aficionats del Reial Madrid com del conjunt blaugrana. El guanyador d’un equip i de l’altre van viure una jornada d’#audieclasico inoblidable plena de sorpreses i diversió que va comptar amb dos convidats d’excepció: Iván Helguera i Julio Salinas.

D’aquesta manera, l’activitat va començar a Madrid, on Iván Helguera va viatjar amb José Antonio, que va ser el més ràpid en la conducció del videojoc de l’Audi e-tron Race que va tenir lloc durant el partit Reial Madrid-Atlètic de Madrid del 8 d’abril. A Barcelona els esperaven Julio Salinas i Pau, el pilot més ràpid en l’activitat del simulador del Camp Nou que es va dur a terme durant el partit Barça-València del 14 d’abril.

Ja reunits, la jornada va començar amb un dinar de germanor en una platja prop de Barcelona. L’acció es traslladaria després a un concessionari d’Audi, on va tenir lloc un repte de simulador entre els integrants d’ambdós equips. Després d’una visita al Museu del Club, tots plegats van viure en directe el partit entre el FC Barcelona i el Reial Madrid amb el qual va concloure el dia.

Tots els detalls de la jornada es van seguir de manera activa a través d’Instagram i Twitter.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut