Quines ganes de final!

Quines ganes de final!

El Barça Lassa busca sumar el cinquè títol de Copa del Rei davant d’un Jaén que aquesta temporada ja ha guanyat la Copa d’Espanya (dissabte, 20 h, Esport3)

El Barça Lassa-Jaén d’aquest dissabte a Càceres és més que una final. Els blaugranes tenen l’oportunitat d’intentar guanyar el primer títol de l’era Plaza després d’acariciar la Lliga la temporada passada i de caure a les semifinals de l’última UEFA Futsal Cup. El Barça Lassa ha tingut el camí més difícil fins a la final i ha hagut d’eliminar Palma Futsal, Rivas i Movistar Inter per arribar fins a Càceres. Però encara falta l’últim pas, i el Jaén ja ha demostrat aquesta temporada i en el passat que és capaç de guanyar els millors.

El rei de Copes

El Barça Lassa torna a una final de Copa del Rei quatre anys després d’aixecar l’últim títol, a Bilbao contra ElPozo. Fins ara els barcelonistes han guanyat les quatre finals disputades de manera consecutiva entre el 2011 i el 2014, i són els Reis de Copes amb quatre títols a les seves vitrines. El Jaén, en canvi, disputarà la final de la Copa del Rei per primera vegada a la seva història. Els andalusos són experts en l’altra Copa, la d’Espanya, amb dos títols conquerits en els últims quatre anys: el primer, contra el Barça el 2015; i el segon, aquest passat mes de març contra el Movistar Inter.

Els jugadors clau

Els dos equips arriben a la final sense baixes i amb els equips de gala. El Barça Lassa ha recuperat Dyego i compta amb tres jugadors determinants, Ferrao, Esquerdinha i Lozano, en plena forma. El Jaén, per la seva banda, arriba a la cita sense pressió després d’haver guanyat la Copa d’Espanya. Els de Dani Rodríguez també han completat una Lliga regular espectacular, ja que han acabat en quarta posició i amb onze punts més que la temporada passada. Un dels secrets del Jaén, al marge de la qualitat indiscutible de jugadors com Mauricio i Boyis, és el gran rendiment del porter Dídac, cedit pel Barça. A les files del conjunt andalús també hi destaca la presència d’un altre exblaugrana: Jordi Campoy.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut