Els ulls de la jugadora a l’Espai Barça

Els ulls de la jugadora a l’Espai Barça

Els matins s’entrena amb el Barça Femení i a les tardes fa les pràctiques amb l’equip que s’encarrega de la reforma del Camp Nou i del nou Estadi Johan Cruyff

Acostumada a compaginar el futbol d’elit amb els estudis universitaris d’Arquitectura des que va arribar al Club, el 2012, Gemma Gili viu aquesta temporada una situació especial. La reconvertida lateral dretana del Femení cursa també quart de carrera, moment per fer les pràctiques voluntàries. I no va poder trobar un lloc més idoni per compaginar les seves dues grans passions. A través de La Masia 360, fa unes setmanes que la de Castelló s’ha incorporat a l’equip de treball de l’Espai Barça.

“Em genera molta il·lusió, quan vaig començar Arquitectura mai m’hauria imaginat que podria fer un projecte real tan ràpid”, reconeix Gemma, de 23 anys i amb tradició familiar de plànols, escaires i cartabons, a Barça TV.

En el mateix reportatge, Ramón Jesús González, membre de l'Àrea Patrimonial, explica que s’està validant una proposta de banquetes de l’Estadi Johan Cruyff feta per ella. La ’7’ blaugrana aporta, entre altres coses, la mirada de l’esportista a les instal·lacions. Així, als matins s’entrena a la Ciutat Esportiva, i a les tardes, des de les oficines del Camp Nou, dissenya com serà la futura casa de l’equip.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut