20 partits invictes davant el Vila-real

20 partits invictes davant el Vila-real

Els blaugrana fa més de 10 anys que no perden cap partit davant el Vila-real, convertint el submarí groc en una de les seves víctimes preferides

El Barça li té presa la mesura al Vila-real. La victòria blaugrana (5-1) permet a l’equip continuar invicte a la competició regular, i representa el 20è enfrontament consecutiu sense perdre davant el submarí groc. Ens hem de remuntar a la temporada 2007/08 per trobar l’última ocasió en què els groguets van ser capaços de superar els blaugrana. Aleshores, es van imposar per 1-2 al Camp Nou, curiosament el dia que Iniesta celebrava 150 partits a Primera Divisió. 10 anys més tard, el Barça ha certificat una ratxa de 20 partits sense conèixer la derrota davant el conjunt de la Plana, amb un balanç de 15 victòries i cinc empats.

El Vila-real és converteix, així, en una de les víctimes preferides dels blaugrana. Per sobre només es troba el Llevant, precisament el proper rival del Barça, que acumula 22 enfrontaments consecutius sense superar els culers, amb 19 a la Lliga i 3 a la Copa del Rei. La victòria dels blaugrana, ha suposat el 18è duel consecutiu sense perdre a la Lliga davant el submarí groc que, sumat a les dues victòries a la Copa del Rei, fan un total de 20, col·locant-lo així a dos partits d’igualar al Llevant. La propera jornada els homes de Valverde tindran la possibilitat d’allargar aquesta ratxa particular d’imbatibilitat davant el conjunt granota, amb la visita de l’equip a l’Estadi Ciutat de València.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut