Els comptes de final de temporada del Barça Lassa

Els comptes de final de temporada del Barça Lassa

Quan falten quatre jornades per al final de la Lliga Regular, els blaugranes lluiten per poder finalitzar en la segona posició

El Barça Lassa encetarà aquest dissabte, amb la visita del MoraBanc Andorra, les últimes quatre jornades de la Lliga Regular a l’ACB. Actualment l’equip que entrena Svetislav Pesic és el tercer classificat de la competició amb 21 triomfs i 9 derrotes, mentre que el Baskonia, segon classificat, té un balanç de 21-8 (aquest dijous disputa un partit ajornat a la pista del Reial Madrid) i el València Basket, quart, té un rècord de 20 victòries i 10 desfetes.

El calendari

Dels últims quatre partits de la Lliga Endesa, el Barça Lassa en disputarà dos al Palau Blaugrana i dos més a domicili. Cap d’ells serà fàcil, perquè tothom si juga molt, i no hi ha cap partit contra cap rival que ja no tingui res en joc. Per Barcelona hauran de passar el MoraBanc Andorra (5/5, 19 h) i el Tecnyconta Saragossa (24/5, 20.30h), mentre que es visitaran dues pistes realment complicades com la de l’Iberostar Tenerife (13/5, 18.30 h) i la del València Basket (19/5, 21.15 h) que poden decidir la posició final.

L’average

El Barça Lassa té perdut l’average particular amb el Baskonia, fet que complica el poder acabar en la segona posició si els bascos només perden un partit dels cinc que els resten. Si en perden més d’un, i el Barça els guanya tots, els de Pesic finalitzarien segons. També hi ha una altra possibilitat que permetria als catalans finalitzar en segona posició: el triple empat.

Per a que això passi, tot i que és molt complicat, el Barça hauria de perdre dos partits, però sempre guanyant a València, que el Baskonia perdi tres dels cinc partits que li resten i que el València guanyi tres partits excepte el del Barça. Qualsevol triple empat que no inclogui el triomf del Barça a València significaria caure a la quarta posició perquè tot i que tindria 2 triomfs i dues derrotes en els duels directes, tindria el balanç negatiu de punts més alt.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut