Festa dels campions al Camp Nou

Festa dels campions al Camp Nou

Jugadors, staff i afició han celebrat el doblet de Copa i Lliga un cop l’àrbitre ha xiulat el final del partit

Per tercera setmana consecutiva, el FC Barcelona ha tingut una merescuda festa després del partit. Un cop l’àrbitre ha xiulat el final del Clàssic, els jugadors del primer equip s’han reunit al cercle central -com ja van fer al Wanda Metropolitano després de guanyar la Copa i a Riazor després d’assegurar la Lliga- per celebrar el vuitè doblet de la història del Club.

Eren exactament les 22.47 hores de la nit quan els jugadors, formant una rotllana al cercle central, han començat a botar i cantar sobre la gespa del Camp Nou. Era l’alegria dels campions, que ho han celebrat amb humilitat –Iniesta caminava descalç- tot i trobar-se a només tres partits de finalitzar la Lliga sense perdre cap partit.

Volava el confeti i sonava l’himne quan els jugadors han iniciat la volta d’honor al Camp Nou. Faltava la traca final, que ha arribat quan Gerard Piqué ha agafat el micròfon: “Com que som campions de Lliga i avui ningú ens ha fet el passadís, demanem a l’staff que ens faci un passadís i marxarem a vestidors”. I així ha acabat la festa dels campions: amb passadís a la glòria.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut