Lionel Messi, l’amo dels Clàssics

El crac argentí ha marcat la seva diana número 26 contra el Reial Madrid, més que cap altre jugador

Messi ho ha tornat a fer. Messi ha tornat a marcar un altre gol  a la Lliga. I en un altre Clàssic. Ha estat l’autor del 2-1 al minut 53. Una diana que fa que ja sumi 33 a la competició domèstica. D’aquesta manera, el ‘10’ blaugrana lidera, amb dos gols d’avantatge, la carrera per la Bota d’Or, per davant de l’egipci Mohamed Salah, que no ha vist porteria en el partit que ha jugat contra el Chelsea. Però les estadístiques golejadores cauen melòdicament de les botes de Leo Messi.

El Madrid, una de les seves víctimes preferides

Messi és el jugador que més vegades ha perforat la xarxa blanca en partits oficials. Amb el gol que ha anotat en el Clàssic de la jornada 36 ja suma 26 gols en 38 Clàssics. Es reparteixen de la següent manera: 18 en Lliga, 6 a la Supercopa d’Espanya i 2 a la Champions.

De fet, l’astre argentí és el futbolista de la Lliga que més dianes ha celebrat contra el Reial Madrid, 11 de les quals han estat al Camp Nou. I en el 2-2 d’aquest diumenge no podia faltar la seva firma. Perquè és qui més dianes ha transformat en la història dels Clàssics al Camp Nou en Lliga (set).

En definitiva, el de Rosario, que contra el Madrid ha recollit el testimoni de capità d’Iniesta, s’ha instal·lat en la quotidianitat del gol. Fins i tot contra un rival d’entitat com els madrilenys. I és que el conjunt blanc és la seva tercera víctima predilecta de la Lliga –per davant estan l’Atlètic de Madrid, amb 28 dianes, i el Sevilla, amb 30. Dinàmic sobre la gespa del Camp Nou i incansable a l’hora d’aixecar les mans cap al cel per celebrar el gol.