L’entrenament més especial de Toni Bou

L’entrenament més especial de Toni Bou

El 23 vegades campió del món de trial ha visitat el Camp Nou i, amb la seva moto, ha aconseguit un nou repte: passar per sobre de la porteria

Pel Camp Nou han passat nombroses personalitats de l’esport, s’han disputat infinitat de partits o s’han viscut grans concerts d’artistes internacionals. El que s’ha fet menys, però, ha estat convertir-se en una pista d’entrenament per a motos. Però Toni Bou ho mereix. El 23 vegades campió del món de trial, que ja va visitar el temple blaugrana l’any 2011, s’ha posat novament la samarreta del Barça i, juntament amb la seva inseparable amiga, la moto, ha pogut saltar les grades, les escales o les baranes del Camp Nou.

“Per a mi és un orgull”, ha dit el de Piera, abans d’afegir: “Ja poder entrar a veure un partit és increïble, però poder entrar amb la meva moto i gaudir de l’Estadi d’aquesta manera és una sensació que poca gent pot gaudir. Estic molt agraït al Club”.

Perquè, si en la seva anterior visita va haver de recórrer l’estadi sense posar un peu al terra, amb salts i els diferents obstacles a superar, aquest cop el repte ha estat més gran. I és que ha hagut de passar per sobre del travesser d’una porteria! Ho haurà aconseguit? No t’ho perdis!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut