Lionel Messi: “Millor que aquí no estaré enlloc”

Lionel Messi: “Millor que aquí no estaré enlloc”

El crac argentí reconeix en una entrevista a TyCSports que es troba “al millor equip i a la millor ciutat de món” i que no es planteja marxar del FC Barcelona

Lionel Messi està encantat de jugar al FC Barcelona. “No em tempta sortir del FC Barcelona. Millor que aquí no estaré enlloc. És el millor equip del món. Tots els anys lluito per guanyar-ho tot. No necessito anar a cap altre lloc ni demostrar res”, reconeix en una entrevista per per TyCSports.

El ‘10’ argentí desenvolupa aquesta idea. “És la millor ciutat del món i els meus fills ja tenen els seus amics. No tinc cap necessitat de canviar”, afirma, abans de rematar amb un “Barcelona i l’Argentina són els meus dos amors”.

Messi: “No jugo per ser el millor”

Preguntat també sobre si és el millor jugador de la història, Messi assegura no estar interessat en aquesta qüestió: “No jugo per ser el millor, ni el segon, ni el tercer millor. M’agrada superar-me any rere any. No m’interessa ser el millor de la història, mai m’ho vaig proposar. Només intento millorar”. En aquest sentit, explica que la seva rivalitat amb Cristiano Ronaldo no existeix: “Jo no competeixo amb ell. No competeixo amb ningú”.

També es mostra autocrític amb l’eliminació de Champions contra l’AS Roma d’aquesta temporada. “Va ser una gran cagada. Per l’avantatge que teníem, que ja estàvem a semis... Va ser una desil·lusió perquè estàvem molt a prop”, reconeix.

Per acabar, es desfà en elogis cap a Luis Suárez, de qui afirma que “et contagia, corre, pressiona per mi i per tots... és una persona molt seriosa molt familiar, una persona espectacular”. També parla sobre Neymar Jr i la seva vinculació amb el Reial Madrid: “Seria terrible veure’l al Madrid. Seria un cop molt fort per a tots i ja li he dit”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut