97.939 espectadors omplen el Camp Nou

97.939 espectadors omplen el Camp Nou

El coliseu blaugrana ha presentat l’aspecte de les grans ocasions, amb la millor assistència de la temporada

El Camp Nou ha tornat a vestir-se de gala. El coliseu blaugrana ha reunit un total de 97.939 espectadors en l’últim Clàssic de la temporada i ha presentat la millor assistència del curs, que ha superat per pocs centenars els 97.183 espectadors que van seguir en directe el Barça-Chelsea corresponent als vuitens de Champions.

La rebuda del Camp Nou al campió de Copa i Lliga −el d’aquesta nit era el primer partit a casa després d’haver aixecat tots dos títols durant els dos darrers caps de setmana− ha estat de les que no s’obliden. Un enorme mosaic, amb la inscripció La pilota ens fa més. Campions, s’ha construït en qüestió de segons quan tots dos equips han saltat a la gespa, mentre l’himne era cantat a cappella per l’afició barcelonista.

Cal recordar que La pilota ens fa més és la campanya llançada ara fa unes setmanes conjuntament pel Barça i Nike en què es presenta el Club com a part de l’ànima de la ciutat i mostra com tots els protagonistes estan units per un estil de joc que és reconegut arreu del món.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut