Premi per bones pràctiques en informació financera

Premi per bones pràctiques en informació financera

El directiu Enric Tombas ha recollit el premi que l’Associació Catalana de Comptabilitat i Direcció ha atorgat al Club per la qualitat i la transparència de les dades financeres que presenta anualment

El FC Barcelona ha estat guardonat amb el Premi a les Bones Pràctiques en Informació Financera atorgat per l’Associació Catalana de Comptabilitat i Direcció (ACCID). Aquest premi, entregat en el marc de la jornada Noves tendències en Comptabilitat, Control i Finances celebrada aquest divendres a Vic, és un reconeixement per part dels professionals del sector econòmic a la qualitat i a la transparència de les dades financeres que el Club presenta cada temporada. El jurat ha valorat, entre altres aspectes, la informació sobre la situació i la gestió de riscos, actius intangibles, medi ambient i dimensió social.

Enric Tombas, directiu del FC Barcelona, ha estat l’encarregat de recollir el guardó en un acte a la Universitat de Vic en què han participat unes 300 persones entre emprenedors, directius, professionals i acadèmics de la comptabilitat i la direcció d'empreses. L’entrega ha estat precedida per una jornada en què s’han impartit diverses xerrades i s’han realitzat fins a 10 sessions de treball en l’àmbit de les finances i la gestió empresarial.

L'ACCID és una associació que va néixer l'any 2002 amb l'ànim de convertir-se en nexe d'unió de professionals i acadèmics que treballen a Catalunya en el sector de la comptabilitat i la direcció d’empreses. Va ser fundada pel Col·legi de Censors Jurats de Comptes de Catalunya, el Col·legi d'Economistes de Catalunya i el Col·legi de Titulats Mercantils i Empresarials de Barcelona. Posteriorment s'hi van incorporar el Col·legi de Secretaris, Interventors i Tresorers de Catalunya, i el Col·legi Oficial de Gestors Administratius de Catalunya. L'entitat compta amb més d’11.000 socis i té com a objectiu contribuir a la millora de la transparència de la informació financera i la promoció de les millors pràctiques en la difusió d’aquests continguts.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut