Aleví A – Sevilla, quarts de final de LaLiga Promises

Aleví A – Sevilla, quarts de final de LaLiga Promises

L’equip de Marc Serra supera per 2-0 a l’Alabès als vuitens de final, amb gols de Jan Quiles i Iván, en el partit més complert dels blaugranes al torneig

El Barça jugarà aquesta tarda els quarts de final de LaLiga Promises contra el Sevilla. Els nois de Marc Serra arriben al xoc després de superar a l’Alabès per 2-0, amb gols de Jan Quiles i Ivan, en el millor i més complert partit que han signat els blaugranes, mentre que els sevillans ho fan després d’eliminar a l’Atlètic de Madrid per 1-0. El partit es jugarà a les 18.30 hores i es podrà seguir, com els altres tres partits de quarts de final, per La Sexta. Barça i Sevilla ja es van trobar ahir a la primera fase amb victòria dels blaugranes per 1-0. El partit també es podrà seguir per la pàgina web del Club: www.fcbarcelona.cat. Deportivo-València, Reial Madrid-Llevant i Espanyol-Vila-real completen el quadre de quarts de final.

EL Barça ha signat un triomf molt sòlid contra l’Alabès. El partit sempre ha estat controlat i els nois de Marc Serra, lluny dels nervis habituals, han desplegat el seu millor futbol, al més pur estil ADN Barça. El primer gol del partit l’ha fet Jan Quiles, amb un xut des de fora de l’àrea, i el gol definitiu de la tranquil·litat l’ha signat Iván, que ja en porta tres aquesta temporada, al resoldre una jugada enrevessada dintre de l’àrea.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut