Albacete - FC Barcelona B: Empat a Albacete i descens matemàtic (0-0)

Albacete - FC Barcelona B: Empat a Albacete i descens matemàtic (0-0)

L’empat, combinat amb altres resultats, fa que els blaugranes descendeixen de categoria

Amb pilota, cor i cap s’ha intentat, però l’empat a zero davant l’Albacete no ha evitat el descens del Barça B. La superioritat dels culers en ocasions i possessió de l’esfèric no s’ha reflectit en l’electrònic i la resta dels resultats de la jornada fa que els de García Pimienta no puguin disputar la Segona A la propera temporada.

Esforç per trencar l’empat

La pilota, l’element més preuat del joc culer al camp de l’Albacete. I amb Aleñá i Ruiz de Galarreta al mig del camp, el Barça B ha intentat respirar en el partit. Una medul·lar oxigenada defensivament pel treball de Rivera. Però si els culers han agafat aire quan rebien les escomeses rivals ha sigut gràcies al central Rodrí Tarín, providencial en els talls. En aquest context, el Barça B s’ha armat de profunda paciència i, progressivament, ha ofegat el conjunt local en la seva porteria, però sense aconseguir el gol.

D’aquesta manera, la superioritat de l’estructura culer no ha conduit a desfer el 0-0, tampoc en un u contra u de Carles Aleñá en els últims sospirs de la primera meitat. Tot i la pressió, en el segon període el domini ha continuat sent per al Barça B i s’ha plasmat en un pal de Marc Cardona (min 60). El matx, l’esfèric i les aproximacions han sentit, principalment, l’alè del Barça B.

Es consuma el descens

Però el partit s’ha avocat a un final obert i els manxecs han disposat d’ocasions. En aquest context, el bagatge ofensiu dels culers ha decaigut, iIgual que les esperances de mantenir-se un any més a Segona Divisió A. El cap i cor dels culers, doncs, no ha pogut marcar la diana que hagués albirat opcions per l’últim partit de la temporada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut