Messi: “A Europa només jugaré al Barça”

Messi: “A Europa només jugaré al Barça”

El crac culer ha afegit: “A Argentina m’agradaria jugar alguns partits a Newell’s, tinc el somni de jugar al Coloso” A més, Luis Suárez també explica: “M'encantaria que Salah es recuperi i pugui gaudir del Mundial”

Leo Messi, que es troba concentrat amb la selecció argentina per preparar el Mundial de Rússia d’aquest estiu, ha parlat en una entrevista amb Canal 13: “Cada cop tinc més clar que a Europa només jugaré al Barça. A Argentina m’agradaria jugar alguns partits a Newell’s, des de petit tinc el somni de jugar al seu estadi, el Coloso”.

A més, l’argentí ha recordat la marxa d’Andrés Iniesta: “El futbol i jo el trobarem molt a faltar. És un jugador únic i difícil de reemplaçar”. Pel que fa al Mundial, Messi destaca: “Argentina no anem com a candidats, hi ha millors seleccions que nosaltres, hem de ser sincers i realistes, però tenim un grup de jugadors molt bo i que anirem a lluitar". A més, ha afegit: “Tinc molta fe en aquest grup, estem treballant molt bé i tenim jugadors amb molta capacitat i experiència, però hem d'anar amb tranquil·litat".

Finalment, el ‘10’ blaugrana també ha repassat la seva carrera, i ha reconegut que ha estat "impressionant" perquè ha aconseguit "molt més del que havia somiat”. A més, s’ha mostrat agraït amb el tracte de tota la gent arreu del món.

Suárez: “Qualsevol jugador somia poder jugar i viure un Mundial”

A més, Luis Suárez, convocat amb la selecció d’Uruguai, ha parlat en roda de premsa: “Qualsevol jugador somia poder jugar i viure un Mundial. El meu estil? La meva manera de jugar serà sempre la mateixa perquè visc així el futbol i soc així. Mai ningú em va regalar res i des de petit vaig aprendre a gaudir cada pilota".

Pel que fa a la lesió de Salah, Suárez ha afegit: "Un no s'alegra quan un col·lega es lesiona i menys en el partit que es va lesionar. És difícil estar en la situació en què avui ell està. Quan miro els rivals de davant vull que juguin els millors per demostrar que Uruguai és millor i m'encantaria que es recuperi i pugui gaudir d'un Mundial perquè és increïble”, ha conclòs.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut