Comença la Copa Barça 2018 de futbol

Comença la Copa Barça 2018 de futbol

La Ciutat Esportiva Joan Gamper acollirà la competició de les quatre categories que configuren l'edició d'enguany destinada als socis joves.

Aquest dimarts 26 de juny s'inicia a la Ciutat Esportiva Joan Gamper l'edició d'enguany de la Copa Barça 2018 de futbol, destinada als joves socis del Club, i que proseguirà els propers dies 28 i 29 de juny.

Un nou format de competició

En aquesta edició, el format de competició, del que fins ara era la lliga de socis, s'ha vist modificat, i  el torneig deixa de banda el format de "tots contra tots" per passar a convertir-se en la competició del KO dels socis del Barça. Amb una primera fase de grups i una posterior fase d'eliminatòries.

Per aquesta edició també es veuen modificades les categories, i únicament es disputaran les competicions dels més joves, amb 4 categories programades: Juvenils (17 anys), Cadets (de 15 a 16 anys), Infantils (de 13 a 14 anys) i Alevins (de 8 a 12 anys).

A sota trobareu tota la informació necessària per als participants o per als familiars que vulguin seguir el desenllaç de la Copa Barça 2018.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut