El món de l’esport, la cultura i les autoritats del país, protagonistes a la Llotja President Suñol en el partit de comiat a Andrés Iniesta

El món de l’esport, la cultura i les autoritats del país, protagonistes a la Llotja President Suñol en el partit de comiat a Andrés Iniesta

L’últim partit de la temporada al Camp Nou ha concentrat nombroses personalitats per assistir a l’homenatge de l’afició al capità blaugrana, que ha desplegat un gran mosaic a la graderia

El Camp Nou s’ha acomiadat d’Andrés Iniesta amb un impresionant mosaic blaugrana dedicar al capità en el que s’ha pogut llegir la paraula  "Infinit Iniesta” en lletres grogues i el número 8, dorsal de manxeg, en cadascún dels fons de l’Estadi. L’afició no ha volgut perdre’s un partit històric, marcat pel comiat d’Iniesta com a jugador blaugrana i per la celebració del doblet de la temporada i la Llotja President Suñol també ha comptat amb destacades personalitats en el darrer partit del curs al Camp Nou i també amb la familia d’Iniesta.

El nou president de la Generalitat, Joaquim Torra, ha assistit a l’Estadi per primera vegada des que va pendre possessió del seu càrrec, i també ha estat present el president del Parlament de Catalunya, Roger Torrent i l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, testimoni de l’estrena de la samarreta de la propera temporada inspirada en la ciutat de Barcelona.

També ha fet el seu debut a la llotja del Camp Nou el nou president de la Federación Española de Fútbol (RFEF), Luís Rubiales, que divendres va ser escollit i avui ha estat l’encarregat d’entregar el trofeo de LaLiga al capità Andrés Iniesta, un gran colofó a la seva carrera com a jugador del Barça. Rubiales ha estat acompanyat del president de la Federació Catalana, Andreu Subies, que també és nou vicepresident de la RFEF.

El món de l’esport també ha tingut representants rellevants com Xavi Hernández, que abans de pujar a la Llotja ha fet entrega del premi al millor jugador de LaLiga del mes d’abril a Leo Messi. Xavi ha fet feliç a una altra convidada d’excepció avui a la Llotja, Nujeen Mustafá, la refugiada siriana gran aficionada del Barça que va protagonitzar la felicitació de Nadal del Club i la seva Fundació, El somni de Nujeen, inspirat en la seva història de superació personal. Nujeen ha estat molt feliç de poder conèixer personalment a Xavi Hernández, que s’ha interessat per la seva història.

Un altre ex jugador present avui a la Llotja President Suñol ha estat Juliano Belletti, i tampoc ha volgut perdre’s el comiat a Andrés Iniesta el seu amic Pau Gasol. El president Josep Maria Bartomeu, acompanyat del directiu responsable de la secció, Josep Ramon Vidal-Abarca, ha tingut una trobada amb els representants del Barça Lassa d’hoquei patins, guanyadors del triplet aquesta temporada; l’entrenador Edu Castro, el segon capità Sergi Panadero i el mànager esportiu, Toni Miró.

El món de la cultura també ha tingut protagonisme a la Llotja amb la presencia de Roser Capdevila, escriptora i il·lustradora, autora de Les Tres Bessones, i de la dibuixant Pilarín Bayés, que han rebut la salutació del president Josep Maria Bartomeu. Al final del partit, el president també ha tingut una trobada amb els guanyadors dels Premis Ràdio Associació de Catalunya, Xavier Solà, per La nit dels ignorants; Antoni Clapés, pel programa Versió RAC1 i Joan Vives, premiat per Catalunya Música.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut