El Barça Lassa ofereix els quatre títols d’una temporada excepcional al Camp Nou

El Barça Lassa ofereix els quatre títols d’una temporada excepcional al Camp Nou

La secció més llorejada del Club ha ofert la 22a Lliga Europea i la 29a OK Lliga, junt amb els trofeus de la Supercopa i de la Copa

Jornada especial per al Barça Lassa d’hoquei patins. Després del partit contra el Voltregà (5-5) i rebre el trofeu de l’OK Lliga, l’equip ha estat present al Camp Nou per oferir el títol domèstic i també la Lliga Europa assolida a Porto el diumenge passat. D’aquesta forma, s’ha mostrat a la parròquia blaugrana els dos títols assolits recentment, acompanyats també pel trofeu de la Supercopa i de la Copa.

Els quatre títols mostrats al Camp Nou per tots els jugadors i el cos tècnic són la imatge final d’una temporada excel·lent, ja que s’ha assolit un pòquer de títols en la primera campanya d’Edu Castro a la banqueta del Palau. I més si es té en compte que el triplet de Lliga, Copa i Lliga Europea no s’assolia des de feia onze anys (2006/07).

Després de trepitjar la gespa del Camp Nou, els títols han estat exposats a la Llotja President Suñol, on també hi han estat presents el directiu de la secció Josep Ramon Vidal-Abarca, el mànager esportiu Toni Miró, l’entrenador Edu Castro, el segon capità Sergi Panadero i els membres de la comissió esportiva.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut