La Confederació organitza dues activitats dins del projecte Junts+

La Confederació organitza dues activitats dins del projecte Junts+

Dos grups de nens i nenes van poder gaudir de les activitats d’aquest programa amb la implicació del primer equip d’handbol i futbol sala del FC Barcelona

La Confederació Mundial de Penyes, impulsora del projecte Junts+, va organitzar dues activitats amb joves afiliats al programa en què hi van participar dues de les seccions professionals del FC Barcelona, el primer equip d’handbol i el primer equip de futbol sala.

El passat 19 de maig, un grup de nens i nenes del Club Handbol Berga va poder gaudir d’una experiència Barça jugant un partit d’entrenament a la mitja part del partit de la Lliga Asobal entre el Barça Lassa i el SD Teucro, a més de poder-se fer una fotografia amb els seus ídols del primer equip blaugrana.

La segona activitat va tenir com a protagonistes a nens i nenes d’entre 6 i 7 anys del FS Tecla Sala a les instal·lacions de l’escola ‘L’Estel Can Bori’ de l’Hospitalet. Els joves van rebre la visita de tres ídols del Barça Lassa de futbol sala: Ferrao, Rivillos i Joselito, acompanyats pel manager Txus Lahoz, que va iniciar l’activitat amb una xerrada sobre la importància dels hàbits saludables en l’esport.

Poc després, els nens van participar d’un entrenament dirigit pels tres jugadors del FC Barcelona amb una sèrie d’activitats esportives que van acabar amb un partidet.

El projecte Junts+, iniciat aquesta temporada per la Confederació Mundial de Penyes, té com a objectiu donar suport a l’esport base mitjançant acords de col·laboració entre penyes i entitats esportives de la seva zona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut