Una festa de celebració de petits i grans

Una festa de celebració de petits i grans

El FC Barcelona va gaudir del doblet i va acomiadar Iniesta en una celebració sobre la gespa del Camp Nou que els futbolistes del primer equip van poder dur a terme amb els seus fills

Una celebració per a totes les edats. No només a les grades del Camp Nou, plenes de famílies que volien acomiadar la gran temporada del FC Barcelona, sinó també sobre la gespa de l’Estadi. Perquè els futbolistes del primer equip van estar en tot moment acompanyats pels seus fills, que s’ho van passar d’allò més bé amb els càntics, les fotografies amb les Copes, el confeti o els focs artificials.

Des dels més habituals, com Thiago Messi i Milan Piqué, fins als que van debutar en una celebració. Parlem de la Martina (Alcácer) o el Piero (Jordi Alba), amb només uns mesos de vida, però també de la María (Coutinho) i la Luana (Semedo), que van celebrar els primers títols com a blaugranes.

Tots ells, una gran família, van celebrar amb l’afició el doblet, però també van formar part de l’homenatge a Iniesta. La Valeria, el Paolo Andrea i la Siena Iniesta van acompanyar el seu pare en un dia molt especial i emotiu, que sempre guardarà com un gran record d'una nit màgica.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut