Laura Ràfols deixarà de ser jugadora del Femení

Laura Ràfols deixarà de ser jugadora del Femení

Després de 14 temporades al Barça, 11 de les quals com a portera del primer equip, la capitana tancarà una etapa i seguirà vinculada al Club

La capitana Laura Ràfols deixarà de ser jugadora del Barça Femení la temporada que ve, un cop hagi finalitzat el vigent contracte que uneix ambdues parts. A partir de llavors, seguirà vinculada al Club ocupant una nova tasca.

Ràfols, de 27 anys, va arribar al FC Barcelona quan en tenia 14, procedent de l’Atlètic Vilafranca, l’any 2004. Portera sòbria i amb dots de lideratge, a partir de la temporada 2007/08 es va convertir en futbolista del primer equip femení, on ha estat una peça fonamental en el creixement i el procés de professionalització de la secció.

Així ha estat partícip de la seva època de major esplendor, amb quatre Lligues, quatre Copes de la Reina i vuit Copes de Catalunya. Natalia Astraín (qui la va fer debutar amb el primer equip), Xavi Llorens (amb qui va compartir una dècada) i Fran Sánchez (l’última campanya) han estat els seus entrenadors. Marina Marimon, Eli Sarasola, Chelsea Arhust, Esther Sullastres o actualment Sandra Paños i Andrea Giménez han estat algunes de les seves companyes sota pals.

En l’últim curs s’ha erigit en la primera capitana de la plantilla. És la tercera jugadora amb més antiguitat a l’equip, per darrera de Melanie Serrano i Marta Unzué.

El Club agraeix la seva entrega i professionalitat al llarg de la seva etapa com a jugadora i en la competició que resta –la Copa de la Reina- per finalitzar la temporada. També li desitja molta sort en el nou repte professional, que properament serà exposat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut