Ronald Araujo:

Ronald Araujo: "Anirem a per totes el diumenge"

El defensa blaugrana ha parlat en la presentació dels Relats Solidaris de l'Esport com a padrí de la seva 19ª edició

Ronald Araujo ha alçat la veu dos dies després de l'eliminació europea i a les portes del Clàssic al Santiago Bernabéu. El central uruguaià ha parlat en la presentació de la 19ª edició dels Relats Solidaris de l'Esport, que s'ha presentat a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm i del qual el futbolista blaugrana n'ha escrit el pròleg i és un dels dos padrins, juntament amb el seu compatriota Cristhian Stuani, jugador del Girona. Tots dos són dues de les cares visibles d'un projecte que, aquesta edició, destinarà els seus beneficis a la Fundació Enriqueta Villavecchia, que treballa per a millorar les condicions de vida dels nens amb malalties oncològiques.

"Estic trist, com tots els culers"

Per a començar, Araujo ha remarcat la "visibilitat cap al món" que tenen els futbolistes i que "cal explotar més" amb iniciatives solidàries com aquesta. Ha remarcat que veu el futbol com "una part important" de la seva vida, però "hi ha coses més importants, i aquesta n'és una". El defensa ha afrontat amb naturalitat les preguntes sobre l'eliminació i la seva expulsió, i ha assegurat sentir-se "trist, com tots els culers". 

Sobre la jugada de l'expulsió ha esgrimit que "és de 50-50. És una jugada fortuita. Si no la xiula, no passa res, però si la xiula m'ha d'expulsar." Araujo i el Barça ja han fet el canvi de xip pensant en el Clàssic de diumenge, que el central veu com una "revenja important". Creu que toca "canviar la mentalitat" per a poder "colar-se en al lluita per la Lliga", ja que ha avisat que aniran "a per totes" el diumenge.

"Tenim una revenja important en el Clàssic"

De cara al futur, ha assegurat que "la renovació va bé", però que "quan acabi la temporada ens asseurem a parlar". També, i per a concloure la seva intervenció, ha destacat la seva connexió amb Barcelona i els culers. "Estic molt agraït als culers. Quan em van expulsar molta gent va cridar "Uruguayo" i això m'emociona. Estic molt feliç a Barcelona, i la meva família també. Sempre ho dono tot, a vegades surt bé o malament, però intento ajudar a que el club creixi i torni a ser el Barça de sempre." Paraula de capità.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut