El FC Barcelona, primer Club de la Lliga en estrenar compte a BeReal

El FC Barcelona, primer Club de la Lliga en estrenar compte a BeReal

El canal neix com a part de l’aposta del Club per connectar amb les noves audiències dins d’una plataforma que promou la creació de continguts espontanis del dia a dia

El FC Barcelona continua sent pioner al món de les xarxes socials. El Club ha estrenat el seu compte a BeReal, la plataforma nascuda el 2020 que promou els continguts generats de manera més ‘real’ i espontània, i s’ha convertit en el primer Club de la Lliga espanyola en tenir-hi un compte.

D’aquesta manera, el FC Barcelona manté la seva aposta digital de connectar amb les noves audiències a través dels continguts d’entreteniment, que des de la creació de l’àrea de Barça Identity potencia la marca Barça als seus canals digitals. 

Més de 500 milions de seguidors a les xarxes 

En aquest cas, a BeReal el FC Barcelona impulsarà continguts d’un caràcter més natural i proper, en consonància amb la naturalesa pròpia de la plataforma, que té com a tret principal la publicació d’imatges sense editar i sense filtres en el moment en què la plataforma t’avisa, quan només hi ha dos minuts per crear el contingut i publicar-lo. BeReal compta amb 25 milions d’usuaris diaris, un 70% dels quals tenen entre 14 i 24 anys.

Cal recordar que el FC Barcelona ja compta amb més de 500 milions de seguidors a les seves xarxes socials, sent Instagram la plataforma amb més followers de totes (126 milions només en el compte global).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut