Xavi Hernández, protagonista del primer capítol de la sèrie 'L'Àlbum' a Barça One

Xavi Hernández, protagonista del primer capítol de la sèrie 'L'Àlbum' a Barça One

L’entrenador del primer equip masculí del FC Barcelona repassarà la seva trajectòria en aquesta primera entrega que estarà disponible pròximament en la plataforma de vídeo gratuïta del Club

Xavi Hernández serà el protagonista del primer capítol de la sèrie ‘L’Àlbum’ que estarà disponible en la nova plataforma de vídeo gratuïta del Club, Barça One. Amb un plató de Barça Studios convertit en un estudi fotogràfic, l’entrenador del FC Barcelona farà un repàs de la seva trajectòria a partir de les millors instantànies. La seva brillant carrera com a jugador del Barça, el seu debut al primer equip amb Louis van Gaal, l’arribada de Rijkaard i Ronaldinho, la gloriosa etapa amb Guardiola, les lesions i el seu emotiu i exitós adeu amb la Lliga de Campions del 2015, són alguns dels millors moments que reviurà al llarg d’aquesta primera entrega.

La sèrie ‘L’Àlbum’ és protagonitzada per llegendes del Club, un contingut únic que pròximament estrenarà a Barça One dos nous capítols més, el de Deco, director esportiu del FC Barcelona, i el de Rafa Márquez, entrenador del Barça Atlètic.

 

Una nova plataforma gratuïta d’streaming

En el marc de la seva aposta per la cultura i la producció audiovisual, el FC Barcelona va anunciar fa unes setmanes el pròxim llançament de Barça One, una nova OTT gratuïta d’àmbit global amb la millor selecció de continguts del mercat amb temàtica Barça. Un projecte que democratitza els continguts audiovisuals del Club oferint-los de franc, a escala global, com mai s’havia vist fins ara.

Barça One és una evolució natural i necessària de Barça TV+ que materialitza la visió del Club per crear un projecte referència en la indústria de l’entreteniment. 1.500 hores de vídeo, amb contingut d’arxiu produït durant l’etapa de Barça TV (partits, programes, reportatges, continguts històrics, etc.) i una nova oferta de programació amb tota l’actualitat blaugrana, són algunes de les novetats que incorporarà aquest nou projecte.

Cal recordar també que el primer contingut exclusiu de Barça One serà “Orígens | Araujo”, un documental sobre Ronald Araujo que va ser presentat aquest mes de març en una première a l’Espai Texas de Barcelona.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut