Barça Studios inicia la producció de videopodcasts amb un de protagonitzat pel president Joan Laporta

Barça Studios inicia la producció de videopodcasts amb un de protagonitzat pel president Joan Laporta

Aquest dissabte s’estrena aquesta nova producció que es pot veure al hub del FC Barcelona a Spotify i més endavant també estarà disponible a Barça One

Barça Studios s’endinsa en el món dels videopodcasts, una narrativa audiovisual que en els darrers temps està guanyant terreny en les plataformes de streaming i que compta amb una gran capacitat de connexió i viralització entre l’audiència.

El FC Barcelona s’estrena en aquest format aquest dissabte amb la publicació de dos nous productes. D’una banda, El Podcast del president Joan Laporta, en què el màxim mandatari del Club analitza l’actualitat esportiva, institucional i social del Club amb els periodistes Míriam Nadal i Llorenç Tarrés. L’objectiu és que aquest producte esdevingui un canal de comunicació de referència per als socis, sòcies i fans del FC Barcelona en el qual tinguin cabuda converses disteses i relaxades sobre els temes més rellevants de l’actualitat blaugrana.

D’altra banda, també s’estrena Barra Lliure, un videopodcast setmanal protagonitzat per l’inabastable imaginari esportiu del Club de la mà del periodista Robert Van Eeckhout, acompanyat per diversos col·laboradors, entre els quals, Pol Martínez, Marc Brau, Llorenç Tarrés i Albert Cid. Un espai on es parlarà de partits emblemàtics, de llegendes esportives, d’entrenadors que han deixat petjada; tot plegat a través de l’elaboració del Top 10, batalles d’alineacions i d’altres jocs que encendran debats apassionants al voltant dels moments que han fet i fan del Barça el millor club poliesportiu del món.

mini__GP26638

Disponibles a Spotify i a Barça One

Aquests videopodcasts estaran disponibles al hub del FC Barcelona a Spotify, on també s’hi troben altres continguts com les Matchdaty Playlists amb les cançons favorites dels jugadors i jugadores del Club (Lewandowski, Pedri, Raphinha, Alexia, Bronze, Rolfö, etc.) a més d’altres llistes de cançons i continguts vinculats al Museu del Club.

Properament, aquests nous productes audiovisuals també es podran veure a través de Barça One, la nova OTT gratuïta d’àmbit global amb la millor selecció de continguts del mercat amb temàtica Barça.

Noves produccions, molt aviat

A més d’aquestes dues estrenes, Barça Studios té un nodrit pla de producció en matèria de videopodcasts que anirà veient la llum durant els propers mesos. En aquest sentit es treballa en la creació de continguts vinculats amb l’actualitat esportiva del Club, la seva història o la Fundació FC Barcelona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut