Un futbolista polifacètic

Un futbolista polifacètic

A la Barça Academy Hiroshima s'hi entrena un nen que combina el futbol i l’actuació

El Mitsuki Fujiwara des de ben petit ha hagut d’aprendre a organitzar-se bé el temps per poder anar a l’escola, ser consistent en els entrenaments i continuar dedicant temps a les seves activitats més alternatives. D’aquesta manera, aquest jove jugador japonès és conegut per les seves activitats de modelatge i interpretació. 

Tot i tenir només 11 anys, ja ha recorregut bastant camí. Ha participat en campanyes publicitàries de fotos per a marques com GAP i Toys R Us i ha tingut rols remarcables en altres projectes audiovisuals. Ha aparegut a diverses pel·lícules com 'Kochira Amiko', 'Mind Your Eye 2' i 'Black Fog', on ha interpretat estudiants i altres papers d’actor principal. Un dels seus treballs més reconeguts ha estat el de 'Puchitto Nab', un anunci on ell apareix promocionant menjar tradicional japonès.

Valors apresos fora del terreny de joc

La seva participació en altres activitats lúdiques a part del futbol, ha beneficiat el Mitsuki de moltes maneres. L’organització del temps és un factor clau après, així com la responsabilitat, la dedicació i la resiliència. Són valors que li han permès un creixement personal ràpid i l'han convertit en un nen molt versàtil capaç d’adaptar-se als reptes que es pugui anar trobant.

El jove jugador blaugrana té en Gavi el seu model a seguir, ja què és un jugador que lluita molt i es troba molt representat per una de les perles del primer equip culer. Per a l'edició d’aquest any, el Mitsuki s’ha marcat l’objectiu de millorar la posició de la Barça Academy World Cup respecte a l’any anterior.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut