Celebra la Setmana Santa amb el Barça!

Celebra la Setmana Santa amb el Barça!

Gaudeix de descomptes en partits a l'Estadi Olímpic Lluís Companys, el Palau Blaugrana i el Johan Cruyff de les diferents seccions

Tens plans per a la Setmana Santa? Vine a animar el FC Barcelona en diversos partits! Des de futbol masculí i femení fins a l'handbol o el futbol sala, tindràs una selecció de diferents enfrontaments amb descompte per gaudir dels dies festius donant suport al Barça.

El Museu del Barça

Coneix el principal espai de referència pels aficionats del FC Barcelona. Aquesta Setmana Santa visita el Barça Immersive Tour i descobreix els objectes més emotius del club, tots els trofeus guanyats pels equips professionals i tots els detalls del nou Espai Barça.

Barça - Las Palmas, el dissabte 30

El dissabte 30 de març, a l'Estadi Olímpic Lluís Companys, el FC Barcelona rebrà la visita del Las Palmas de García Pimienta a les 21.00 hores. Per a aquest partit, els socis tindran fins a un 50% de descompte, mentre que amb el codi RESIDENT hi haurà un 25% de descompte aplicable a ciutadans de Catalunya.

Barça - SK Brann, el dijous 28

Després de la victòria a l'anada de quarts de la UWCL, les jugadores de Jonatan Giráldez buscaran segellar el pas a les semifinals de la màxima competició europea un any més en el partit de tornada a l'Estadi Johan Cruyff el dijous 28 de març a les 18.45 hores. Els socis podran gaudir de fins a un 30% de descompte en les entrades del duel europeu.

Barça - Viveros Herol BM Nava, el dijous 28

Tens ganes d'handbol? Després de l'aturada per seleccions, l'acció tornarà al Palau Blaugrana el dijous 28 de març a les 17.00 hores, on el Barça s'enfrontarà al Viveros Herol BM Nava per continuar amb pas ferm cap al títol de Lliga. Els preus de les entrades partiran des dels CINC EUROS, mentre que els socis tindran l'entrada gratuïta. A més, amb el codi FCB25, hi haurà un 25% de descompte fins a un màxim de 3 entrades.

Barça - Industrias Santa Coloma, el diumenge 31

Vine a gaudir del derbi català de futbol sala! Barça i Industrias Santa Coloma jugaran al Palau Blaugrana el diumenge 31 de març a les 19.15 hores. Amb preus des dels SET EUROS, els socis tindran un 70% de descompte. A més, amb el codi FCB25, hi haurà un 25% de descompte fins a un màxim de 3 entrades. D'altra banda, es reactiva el Producte VIP, amb balcony seat (vista immillorable del partit des del teu lloc a tribuna), càtering ininterromput, accés a la sala VIP del Palau, un Meet&Greet amb els jugadors dues hores abans del partit i servei de pàrquing a l'Spotify Camp Nou, amb preus des de 89 euros.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut