Desplaçament i entrades per al partit a l'estadi del PSG

Desplaçament i entrades per al partit a l'estadi del PSG

Viatge en autocar per 125 € per a socis i sòcies i entrades a 70 € per al partit del dimecres 10 d'abril a l'estadi Parc des Princes

FC Barcelona Desplaçaments ofereix als seus socis, sòcies i penyistes la possibilitat d’assistir al partit de Champions League que el Barça disputarà el dimecres 10 d'abril contra el Paris Saint Germain a l’estadi Parc des Princes, amb un viatge en autocar que sortirà la mateixa matinada del dia del partit per tornar a Barcelona un cop acabat l’enfrontament.

El preu del viatge és de 125 € per als socis i sòcies i 143 € per als penyistes, quantitats a les quals caldrà sumar els 70 € del preu de l’entrada. La reserva del desplaçament es pot efectuar a través de l'enllaç següent.

La data límit d’inscripció al viatge amb entrada inclosa és el dimarts 26 de març a les 14 h o fins a exhaurir-se les entrades. I la data límit d'inscripció sense entrada és el 8 d'abril a les 10h o fins a exhaurir entrades. 

Compra d'entrades sense viatge

Per aquells socis o sòcies que vulguin adquirir entrades per assistir aquest partit al camp del PSG, però sense la compra del desplaçament, poden adquirir-les des del dia 19 de març i  fins al dimarts 26 de març a les 10 h, a un preu de 70 €, a l'enllaç següent.

 

En cas que les peticions superin les entrades disponibles, s’efectuarà un sorteig per repartir les localitats. Cada soci pot demanar una entrada, i es poden agrupar fins a quatre socis a la petició.

Les entrades seran nominals i intransferibles, i les haurà de recollir personalment cada soci a París, prèvia identificació. La informació de la recollida s’enviarà per correu als socis que hagin comprat l’entrada.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut