Barça-Sporting, a la semifinal de la Champions

Barça-Sporting, a la semifinal de la Champions

El partit es disputarà el proper divendres dia 3 de maig a les 19 h al Karen Demirchyan Arena d’Erevan i el guanyador s’enfrontarà a la final al vencedor del Benfica-Palma

El Barça ja té rival per a la Final Four de la Champions de futbol sala que es disputarà del 3 al 5 de maig al Karen Demirchyan Arena d’Erevan. Les semifinals seran Barça-Sporting Club de Portugal i Benfica-Illes Balears Palma Futsal, segons ha deparat el sorteig celebrat a la capital d’Armènia aquest mateix dijous.

Serà la desena vegada que el Barça disputarà les UEFA Champions League Finals, amb un balanç fins ara de quatre títols de campió d’Europa, dos subcampionats i tres terceres posicions. I també serà la repetició de la final del 2022 a Riga, quan el Barça es va imposar per 4-0.

Velasco elogia el rival

“Era una mica igual el rival que toqués perquè el més important és arribar bé tu a l’hora de la veritat, però sí que és cert és que segurament a priori Sporting està un punt per sobre de la resta en intensitat i competitivitat”, adverteix Velasco. “Tenim a favor l’experiència i estem habituats a jugar finals, sabem quines són les nostres armes i haurem d’intentar portar el partit al nostre terreny si volem passar”, diu el tècnic.

Els horaris de la Final Four

Les semifinals seran el divendres dia 3 de maig a les 18 h i a les 21 h, hora local, dues hores menys a Catalunya: les 16 h i les 19 h. La semifinal Barça-Sporting serà la segona, la de les 19 h.

I la final està programada per diumenge dia 5 de maig a les 20 h, les 18 h a Barcelona.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut