Joan Laporta, a Eduard Romeu:

Joan Laporta, a Eduard Romeu: "Has estat la persona clau en el rescat econòmic del Barça"

El president del FC Barcelona ha comparegut a l'Auditori 1899 amb Eduard Romeu per explicar l'adeu del fins ara vicepresident de l'Àrea Econòmica del Club

El president del Club, Joan Laporta, i Eduard Romeu, en el dia del seu adeu, han donat les explicacions pertinents a l'Auditori 1899, en una compareixença emotiva i plena de veritat, on tots dos han reflexionat al voltant de la renúncia del fins ara vicepresident de l'Àrea Econòmica del Club.

Laporta, agraït per la "capacitat i qualitat humana" de Romeu

Laporta, que ha cedit primer la paraula al vicepresident, s'ha dirigit a Eduard Romeu per a mostrar-li el seu agraïment. "Qui està agraït soc jo, per la teva capacitat i qualitat humana. Has estat la persona clau en el rescat econòmic del Barça, i és de justícia dir-ho. Entre tu i els altres membres de l'Àrea Econòmica i Finances esteu fent una feina extraordinària", ha remarcat el President. També, mirant al futur, ha recordat que "al Club treballem en equip, i les funcions de l'Eduard podran ser assumides per aquesta Àrea. Deixa aquest àmbit sota control, la qual cosa és d'agrair. Feina feta, sí, però encara queda feina, i sabem que si et necessitem, tindrem el teu consell i el teu suport", li ha expressat a Romeu.

_GP26378

Joan Laporta no ha deixat passar l'oportunitat de posar en valor "el sentiment barcelonista que porta dins", i ha anunciat que Romeu "vol seguir vinculat al Barça amb la Fundació. És una persona amb una sensibilitat especial amb tots els programes de la Fundació i molt centrat en el Genuine, cosa que diu molt de la seva personalitat." Per últim, ha admès que "a tots ens hagués agradat que l'Eduard no hagués de prendre aquesta decisió. És una necessitat vital i professional que té, i un cop acceptada la seva dimissió, estic content perquè ha fet una feina extraordinària. El Barça continuarà sent casa teva, i aquest és el teu projecte", ha conclós Laporta.

Romeu: "És un gran honor poder servir el Club des de dins"

Abans de les paraules del President del Club, l'acte ha començat amb les explicacions d'Eduard Romeu, que ha iniciat el seu discurs assegurant que "a vegades les coses són molt més simples del que poden semblar. Mai li estaré prou agraït al President per haver-me permès el gran honor de poder servir el Club des de dins. És una experiència meravellosa."

"Han estat dos anys i mig intensos, al 200% amb el Barça. Però a vegades has d'engegar nous projectes, i això té molta complexitat. Lògicament, aquesta vicepresidència m'obliga a una dedicació absoluta i que no em permet compaginar amb la dedicació tan intensa dels nous projectes", s'ha sincerat Eduard Romeu. La seva decisió s'ha accelerat des del dimarts, amb la classificació pels quarts de final de la Champions, "l'últim escull que ens quedava i no controlàvem. Vàrem aconseguir passar a quarts i així consolidem el que havíem pressupostat i ens havíem compromès. La feina està feta."

_GP26196

Romeu també ha explicat que "en totes les experiències anteriors, portava la corbata corporativa fins a l'últim dia, però aquesta no me la trauré mai, perquè és nostra. Estic segur que seguirem el full de ruta. Demano unió al barcelonisme, i que tinguem clar que l'enemic és fora."

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut