El FC Barcelona activa el 'Protocol de Seguretat i Control de l'afició rival' per al partit contra el Nàpols

El FC Barcelona activa el 'Protocol de Seguretat i Control de l'afició rival' per al partit contra el Nàpols

El Club fa una crida a tots els aficionats de l’equip rival que no disposin d’entrada que evitin desplaçar-se fins a l’Estadi Olímpic Lluís Companys, i tampoc hi podrà haver seguidors italians fora de la zona destinada a l’afició rival

En el partit de tornada dels vuitens de final de la Champions League en què demà dimarts 12 de març, a les 21.00 h, el FC Barcelona rep al Nàpols a l’Estadi Olímpic Lluís Companys, s’activaran les mesures de seguretat i de control d’entrades que va establir la Junta Directiva ja la temporada passada per tots aquells partits considerats d’alt risc, especialment pel que fa a la venda d’entrades i presencia a l’estadi dels aficionats de l’equip rival.

Des del Club es vol fer una crida a tots els aficionats de l’equip rival que no disposin d’entrada, que evitin desplaçar-se fins a l’Estadi Olímpic, perquè no tindran la possibilitat de poder adquirir una localitat. Només podran assistir al partit aquells seguidors del Nàpols que disposin d’una entrada gestionada pel seu club a la zona reservada per a l’afició visitant.

Les mesures establertes, que ja s’han implantat darrerament en els partits considerats d’alt risc, són les següents:

  • Les entrades són nominals.
  • Atès que el partit ha estat declarat d'alt risc per la Comissió Antiviolència, no es podran realitzar activitats d'afició contrària a la zona d'afició local.
  • S’ha bloquejat la venda en el país d’origen de l’afició contrària per IPs i a targetes bancàries del país.
  • Comunicació a la web durant el període de venda amb un missatge on s'indica que la venda és únicament per a l'afició del FC Barcelona.
  • Prohibició de lluir vestimenta o roba identificadora de l’equip rival del FC Barcelona, a excepció de la zona reservada a l’afició contrària.
  • Portar la documentació preparada (entrada i passaport o document d’identificació) per ser mostrada en cas de requeriment.
  • Habilitar l’accés 10 i 11, per a aficionats visitants.
  • No hi ha venda d’entrades a les taquilles de l’Estadi Olímpic Lluís Companys.
  • Els turoperadors tenen la venda d’entrades limitada.

Recomanacions per a tots els socis i sòcies, aficionats i aficionades

Des del Club també es recomana seguir una sèrie d’indicacions de mobilitat per facilitar l’accés i la sortida fluida tant a la muntanya de Montjuïc com al recinte esportiu. Entre les recomanacions ja habituals dels partits a l’Estadi Olímpic Lluís Companys consta la de desplaçar-se amb antelació. Les portes de l’Estadi Olímpic s’obriran al públic una hora i mitja abans del partit i l’accés en vehicle privat a la muntanya estarà restringit. A la zona més propera a l’estadi no s’hi podrà circular i a l’entorn de l’Anella Olímpica només hi podran accedir els vehicles de quatre rodes que disposin d’acreditació.

La Guàrdia Urbana retirarà els vehicles estacionats en zones no habilitades. En el cas de les motos, fins a un màxim de 3.500 motos podran accedir-hi i aparcar en zones properes a l’estadi. Tant l’entrada com la sortida de les motos que estacionin a les zones habilitades haurà de ser per l’Avinguda Miramar, girant a l’esquerra, a l’altura del carrer Doctor Font i Quer.

Per al públic que vagi a veure el partit, es recomana que accedeixi a l’estadi a peu o en transport públic, com el servei de llançadores gratuït pels assistents, així com el metro o el funicular, entre d’altres. També es demana al públic assistent evitar, en la mesura que sigui possible, el vehicle privat i que es descarregui l’entrada prèviament i que accedeixi per l’accés i la porta corresponents. Per últim, cal recordar que no hi haurà zona de consigna.

En cas que el partit acabi més tard del temps reglamentari, cal recordar que el servei de metro només estarà operatiu fins a les fins a les 23.59 h del dia 12 de març. Sí que estaran disponibles les llançadores a la sortida de l’Estadi Olímpic.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut